El Baix Llobregat protagonista del Mediterranean Sustainable Tourism Convention

La Diputació de Barcelona és un dels socis del projecte Interreg MED que ha creat una Comunitat de Turisme Sostenible a la Mediterrània integrada per unes 200 organitzacions.

En el marc d'aquest projecte, els dies 5 a 7 de juny de 2019, s’organitzà la Mediterranean Sustainable Tourism Convention 2019 amb l'objectiu de fomentar el debat sobre el turisme sostenible, així com presentar les solucions desenvolupades per els projectes de la Comunitat de Turisme Sostenible MED. L'esdeveniment s'estructurà al voltant de sessions de caràcter institucional, taules temàtiques i visites d'estudi a experiències de turisme sostenible de l'entorn de Barcelona.

El Consorci de Turisme del Baix Llobregat va participar en aquesta important fita organitzant les visites d'estudi a dos espais de la comarca del Baix Llobregat que treballen pel turisme sostenible.

Així, el programa començà als Espais Naturals del Delta del Llobregat, de gran valor ecològic i distingits amb el Distintiu Compromís per la Sostenibilitat Turística Biosphere

Seguidament, visitaren la Colònia Güell i Cripta de Gaudí, declarada patrimoni de la Humanitat per la UNESCO, i a més de tenir la certificació Biosphere, ha estat guanyora del premi de destinacions de turisme cultural sostenible a Europa 2018, dins la categoria de Cultural Sites.

Així, un total d’unes 40 persones representants internacionals d'institucions turístiques, visitaren ambdós espais turístics i sostenibles.

 

Imatges adicionals: 

© Consorci de Turisme del Baix Llobregat | Parc Torreblanca N-340 pk 1249, 08980 Sant Feliu de Llobregat | turisme@elbaixllobregat.cat | T. 936852400 | F. 936851868