El Consorci de Turisme del Baix Llobregat present a FITUR 2019

Del 23 al 27 de gener, l’oferta turística del Baix Llobregat estarà present a la Fira Internacional de Turisme – FITUR al recinte IFEMA de Madrid, punt de trobada per als professionals del turisme i un espai de negoci per a afavorir i impulsar acords i contactes empresarials amb l’objectiu de dinamitzar i reforçar l’activitat turística.

El Consorci de Turisme del Baix Llobregat, participarà de nou en aquest important esdeveniment del sector dins l’stand institucional de l'Agència Catalana de Turisme, sota el claïm Barcelona es mucho más.

A més, de promocionar la comarca i de donar a conèixer les diferents activitats turístiques adreçades al públic final, el Consorci presentarà la Web-App "Senders del Baix Llobregat: Plataforma virtual per a la promoció i gestió de rutes cicloturístiques i senderistes". Una App innovadora que integra la virtualització de les rutes i els recursos turístics de la Xarxa de senders turístics del Baix Llobregat.

Aquest acte, tindrà lloc el dia 23 de gener a les 13h, al pavelló 8, stand Bikefriendly 8B04 i comptarà amb la presència del conseller de Turisme del Baix Llobregat, Sr. Juan Pedro Pérez, i del Diputat de Turisme, Sr. Miquel Sàmper.

- - - -  - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -  - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -

Del 23 al 27 de enero, la oferta turística del Baix Llobregat estará presente en la Feria Internacional de Turismo – FITUR en el recinto IFEMA de Madrid, punto de encuentro para los profesionales del turismo y un espacio de negocio para favorecer e impulsar acuerdos y contactos empresariales con el objetivo de dinamizar y reforzar la actividad turística.

El Consorci de Turisme del Baix Llobregat, participará de nuevo en este importante acontecimiento del sector dentro del stand institucional de la Agencia Catalana de Turismo, bajo el claïm Barcelona es mucho más.

Además, de promocionar la comarca y de dar a conocer las diferentes actividades turísticas dirigidas al público final, el Consorci presentará la Web-App "Senderos del Baix Llobregat: Plataforma virtual para la promoción y gestión de rutas cicloturístiques y senderistas". Una App innovadora que integra la virtualización de las rutas y los recursos turísticos de la Red de senderos turísticos del Baix Llobregat.

Este acto, tendrá lugar el día 23 de enero a las 13h, en el pabellón 8, stand Bikefriendly 8B04 y contará con la presencia del consejero de Turismo del Baix Llobregat, Sr. Juan Pedro Pérez, y del Diputado de Turismo, Sr. Miquel Sàmper.

Imatges adicionals: 

© Consorci de Turisme del Baix Llobregat | Parc Torreblanca N-340 pk 1249, 08980 Sant Feliu de Llobregat | turisme@elbaixllobregat.cat | T. 936852400 | F. 936851868