El Consorci de Turisme visita Esparreguera

El passat 4 d’abril, el conseller de turisme Juan Pedro Pérez i el Consorci de Turisme del Baix Llobregat, van visitar Esparreguera per conèixer alguns dels seus espais i les seves potencialitats turístiques.

La visita va començar al Museu de la Terrissa, on l’alcalde d’Esparreguera, el Sr. Eduard Rivas, va donar la benvinguda al municipi i va presentar el nou equipament cultural i turístic, el Museu de la Terrissa, situat al carrer de La Passió.

Aquest nou espai, inaugurat el passat 20 de febrer, presenta com a element central l’últim forn de llenya que es conserva en tot el municipi, juntament amb una mostra de peces i eines que han donat les diferents famílies del món de la terrissa d’Esparreguera.  

A continuació, també es va visitar el taller de Ceràmiques Sedó, una oportunitat per viatjar fins al passat de l’Esparreguera terrissaire, per descobrir què feien, com s’organitzaven, com treballaven i fins i tot com vivien els artesans de la ceràmica.  Ceràmiques Sedó a través de tres generacions ha fusionat la tradició i l’ofici amb el disseny i l’avantguarda.

Durant aquesta jornada, es va traslladar l’interès per part d’aquest municipi de posar en valor el turisme com a factor de desenvolupament i en donar suport a l’oferta d’oci, cultura i gastronomia d’Esparreguera.

Imatges adicionals: 

© Consorci de Turisme del Baix Llobregat | Parc Torreblanca N-340 pk 1249, 08980 Sant Feliu de Llobregat | turisme@elbaixllobregat.cat | T. 936852400 | F. 936851868