El Consorci participa a les Jornades Tècniques a l'Institut del Prat de Llobregat

El passat 5 de març, Laura Garcia, coordinadora del Consorci de Turisme del Baix Llobregat va participar com a ponent a les Jornades Tècniques dintre del cicle formatiu de grau superior "Guia, Informació i Assistència Turístiques" que realitza l'Institut Illa dels Banyols del Prat de Llobregat.

Si l’objectiu principal de Laura Garcia va ser explicar als estudiants la tasca, els objectius i les prioritats del Consorci de Turisme del Baix Llobregat, la coordinadora també va fer èmfasi sobre com es poden crear vincles professionals amb la comarca, així com les futures oportunitats laborals que representa el sector turístic del Baix Llobregat.

La importància del sector educatiu i la seva formació pel que fa l’oferta turística de la comarca, sempre han estat prioritaris dintre de les accions que s’estan realitzant des del Consorci de Turisme del Baix Llobregat.

Imatges adicionals: 

© Consorci de Turisme del Baix Llobregat | Parc Torreblanca N-340 pk 1249, 08980 Sant Feliu de Llobregat | turisme@elbaixllobregat.cat | T. 936852400 | F. 936851868