Especial Setmana Santa i Quaresma a un Salt de Barcelona!

El Baix Llobregat ha preparat aquest 2018 una Setmana Santa i Quaresma plena de passió i tradició amb celebracions i esdeveniments a diferents municipis de la comarca.

Les passions t'esperen!

Com a protagonistes, destaquen La Passió d’Olesa de Montserrat i La Passió d’Esparreguera.

Els espectacles teatrals més singulars de la Setmana Santa catalana, han estrenat entre març i abril una nova temporada presentant novetats amb promocions i descomptes especials per a tots els públics. Les Passions obriran el teló fins l’1 de maig.

Importants Instagramers es fan ressó de les Passions

Des del Consorci de Turisme s'ha programat l'assistència de les instagramers Andrea @andy_briseyda i Isa @akanita7 que han pogut viure de primera mà una gran experiència amb aquests espectacles. A més de visitar les instal·lacions dels teatres, han gaudit fent fotografies a les zones de vestuari i maquillatge i han pogut sentir els nervis entre els passadissos i el sotaescenari. 

Segueix les processons!

Passos, vestes, caputxes, penitents, tambors, matraques i armats són alguns dels elements que han estat presents durant aquests dies a nombroses processons al Baix Llobregat. Entre les celebracions més populars i emotives han destacat les processons i els actes litúrgics de Castelldefels i Sant Vicenç dels Horts.

Molt més!

Sant Vicenç dels Horts ha tornat a recuperar el valor de les tradicions culinàries de Quaresma amb una nova edició de les Receptes de Quaresma. Durant el Mercat de Pagès, diferents establiments locals oferien cada dissabte les seves millors receptes amb producte de proximitat, de qualitat i de temporada, en sessions de cuina en directe.

Entre d’altres esdeveniments, una de les manifestacions més destacades i úniques a Catalunya han estat els Misteris d’Olesa. Onze imatges que representen diferents moments de la passió i mort de Jesús i que estan exposades a diferents cases i locals del municipi. En aquesta edició, s'han preparat visites guiades per al dijous Sant i Divendres Sant.

Per a més informació entreu a l’enllaç:

http://turisme.elbaixllobregat.cat/especial-setmana-santa-i-quaresma-un-salt-de-barcelona

Imatges adicionals: 

© Consorci de Turisme del Baix Llobregat | Parc Torreblanca N-340 pk 1249, 08980 Sant Feliu de Llobregat | turisme@elbaixllobregat.cat | T. 936852400 | F. 936851868