Jornada de creació de producte del Pla de màrqueting de la shop turística del Baix Llobregat

El Consorci de Turisme del Baix Llobregat va realitzar el passat 4 d'octubre una jornada de creació de producte per a les properes campanyes comercials del Pla de màrqueting de la plataforma de venda de productes turístics del Baix Llobregat.

Els darrers mesos el Consorci de Turisme ha posat en marxa una plataforma de venda de productes turístics, en la qual ja s'han adherit més de 25 empreses del territori que ja tenen a la venda productes i activitats, o bé els estan treballant per a la posada a la venda. També s'han tancat acords amb importants atractius de Barcelona interessats en crear paquets amb productes del Baix Llobregat.

https://shop.turismebaixllobregat.com/

Arrel que el mes d'octubre es va activar el pla de màrqueting amb les primeres campanyes comercials i de publicitat per a la venda de productes del Baix Llobregat (Halloween, Pont de desembre i Nadal), es va convocar el passat dia 4  a totes les empreses turístiques del Baix Llobregat, tant les que ja estan adherides com aquelles empreses interessades, a una jornada per explicar en detall en què consistiran les campanyes de promoció dels  seus productes, les novetats de la plataforma, així com la creació de productes específics per aquestes campanyes.

 

 

 

 

Imatges adicionals: 

© Consorci de Turisme del Baix Llobregat | Parc Torreblanca N-340 pk 1249, 08980 Sant Feliu de Llobregat | turisme@elbaixllobregat.cat | T. 936852400 | F. 936851868