Juan Pedro Pérez, nou Conseller de Turisme del Baix Llobregat

Arrel de la renovació del Pacte de Govern del Consell Comarcal del Baix Llobregat, el Tinent d'Alcalde de l'Ajuntament del Prat de Llobregat, Juan Pedro Pérez, ha estat nomenat nou Conseller de Turisme del Baix Llobregat.

Com a objectius prioritaris, el nou conseller vol aprofundir en les estratègies ja iniciades, tot recolzant als/les professionals i representats del sector turístic de la comarca. Així mateix, també considera essencial treballar per millorar la competitivitat del sector i defensar la potencialitat turística de la comarca per contribuir al seu creixement econòmic.

El conseller destaca l'important paper que tant el sector públic com el privat, juntament amb el Consorci de Turisme del Baix Llobregat, han encapçalat els darrers anys per fer del turisme un motor important de l'economia de la comarca, la qual cosa ha permès situar-la com una de les principals destinacions turístiques de la província de Barcelona.

 

© Consorci de Turisme del Baix Llobregat | Parc Torreblanca N-340 pk 1249, 08980 Sant Feliu de Llobregat | turisme@elbaixllobregat.cat | T. 936852400 | F. 936851868