La campanya Costa Barcelona Week al Baix Llobregat!

El diputat adjunt de Turisme de la Diputació de Barcelona, Pere Regull, el director general Agència Catalana de Turisme, Octavi Bono; i l’alcaldessa de Gavà, Raquel Sánchez Jiménez, van participar el passat dilluns, 14 de maig, a les 18 h, al Kauai Gavà mar, a la presentació de" la Costa Barcelona Week". Una iniciativa, impulsada per la Diputació de Barcelona, que té com a objectiu donar a conèixer el ric patrimoni gastronòmic, natural, arquitectònic, cultural, comercial, esportiu i social de les comarques de la marca turística “Costa Barcelona”.

Des del divendres 11 de maig fins el diumenge 20 de maig es van dur a terme diverses accions de promoció adreçades a bloggers i influencers internacionals, per una banda, i activitats adreçades al públic final, per un altre, per fer-lis descobrir un territori de sensacions intenses.

Prèviament a l’acte inaugural, els bloggers i influencers van visitar la zona de platges de Gavà mar i l’Accura Wellness Center, formant-ne part d’una activitat sorpresa, el Mindfullness, de la que tothom va gaudir.

Tanmateix, durant els deus dies d’estada, s’allotjaren a l’AC Gavà mar.

I per al públic final, la web www.costabarcelonaweek.cat va donar a conèixer totes les activitats de les que es podien gaudir a les diferents comarques durant els dies del Barcelona Week.

Imatges adicionals: 

© Consorci de Turisme del Baix Llobregat | Parc Torreblanca N-340 pk 1249, 08980 Sant Feliu de Llobregat | turisme@elbaixllobregat.cat | T. 936852400 | F. 936851868