La Carxofa del Baix Llobregat protagonista de la trobada per a Foodies

El passat dissabte 16 de febrer, en una jornada organitzada pel Consorci de Turisme del Baix Llobregat i el Consorci del Parc Agrari del Baix Llobregat, i amb la col.laboració de Xarxa Productes de la Terra, pagesos i restaurants del col.lectiu Sabors de l’Horta van donar a conèixer la reina dels cultius del Delta, la Carxofa del Baix Llobregat en una agradable trobada adreçada a experts gastronòmics.

L’event gastronòmic va tenir lloc a la Masia Can Comas, seu del Parc Agrari, on se’ls donà la benvinguda amb una deliciosa infusió de fulles de carxofa calenta amb gingebre i mel.

A continuació, i després d’explicar les singularitats del Parc Agrari, els foodies s’aproparan al camp de carxofes on van gaudir de la mà del pagès Jaume Juscafresca, i de la nostra col·laboradora gastronòmica Cristina Roig, d’un tast de carxofa a la brasa maridada amb la cervesa local Dèria, mentre escoltaven una enriquidora explicació de les seves propietats, cultiu, entre altres peculiaritats d’aquest exquisit producte.

Tot seguit, tornàrem a Can Comas on els esperava una activitat gastronòmica “sorpresa”, tant atractiva com experimental, on els foodies van haver de cuinar i elaborar diferents plats on la carxofa del Baix Llobregat era la protagonista.

I finalment, del camp a la cuina... perquè la jornada finalitzà dinant a diferents restaurants del col.lectiu Sabors de l’Horta i poder així tastar plats elaborats amb Carxofa del Baix Llobregat.

Imatges adicionals: 

© Consorci de Turisme del Baix Llobregat | Parc Torreblanca N-340 pk 1249, 08980 Sant Feliu de Llobregat | turisme@elbaixllobregat.cat | T. 936852400 | F. 936851868