La Gastronomia del Baix Llobregat a l'Alicia`t

Els propers dies 28 i 29 d’abril de 2018, a Món Sant Benet, tornarà una nova edició d’Alicia’t, la festa de la gastronomia de les comarques de Barcelona.

Amb un programa de més de 150 activitats per a nens, famílies i aficionats a la gastronomia, el Baix Llobregat hi serà present per donar a conèixer la seva oferta gastronòmica amb noves propostes com conèixer la Ruta Torrelles Sensacions, la Ruta de l’Oli a Collbató, que combina una atractiva oferta de gastronomia i cultura, a més de  suggerents visites a cellers, bé passejant o en segway. També, a la mateixa fira, podreu degustar productes de proximitat com és la Foska Ratafia, un licor de nous, herbes i espècies que més bé defineix el caràcter, sabors i essències d’una terra des dels seus antics orígens.

Tanmateix, el col·lectiu gastronòmic CUBAT del Baix Llobregat, així con el xef Albert Mendiola, del restaurant Marimorena de Sant Boi de Llobregat, proclamat Cuiner de l’any 2017 i també membre del col·lectiu Els Sabors de l'Horta del Baix Llobregat, hi seran presents en les activitats de showcooking el diumenge 29 a les 12h i a les 18 h respectivament.

Tota la informació la podeu consultar a la web http://festaalicia.alicia.cat/

© Consorci de Turisme del Baix Llobregat | Parc Torreblanca N-340 pk 1249, 08980 Sant Feliu de Llobregat | turisme@elbaixllobregat.cat | T. 936852400 | F. 936851868