Les Coves de Montserrat reobren les seves portes

Les Coves de Montserrat de Collbató van obrir de nou al públic el diumenge 4 de febrer amb una proposta audiovisual d’avantguarda i espectacular que les situa com una de les atraccions turístiques i culturals més innovadores d’Europa.

Les coves es reobren després d’un procés de reformes, presentant aquest espectacular videomapatge que es projecta directament a una de les parets de l’interior de les coves. Amb animacions 3D, s’hi recrea la història de les coves, des de la prehistòria fins als nostres dies, i la relació amb l’entorn —s’hi destaca, per exemple, que les coves van ser una font d’inspiració per a Antoni Gaudí.

Aquest audiovisual serà el primer que veuran els visitants en accedir a les Coves de Montserrat. La visita continua després amb un recorregut subterrani de 500 metres.


Quan i com visitar-les?
Les Coves de Montserrat estan obertes els caps de setmana i festius. Cal fer la reserva prèvia al telèfon 93 777 90 76 (de 9 a 14 h) o bé a l’e-mail turisme@collbato.cat.

Imatges adicionals: 

© Consorci de Turisme del Baix Llobregat | Parc Torreblanca N-340 pk 1249, 08980 Sant Feliu de Llobregat | turisme@elbaixllobregat.cat | T. 936852400 | F. 936851868