L'Especial Carxofa del Baix Llobregat: No te'l pots perdre!

Durant els mesos de febrer a maig, el Baix Llobregat us convida a gaudir de restaurants i d’activitats gastronòmiques i festives vinculades a la Carxofa.

Comprar als mercats de pagès, fer un divertit taller en família per conèixer la carxofa, “viure” la Carxofada de El Prat i Sant Boi, i els concerts i passejades vinculades a aquest producte fresc del Parc Agrari collit a tocar a casa.

I molt especialment, ja sigui a la brasa, al forn, amb arròs o com a base de receptes més sofisticades, no us oblideu degustar als restaurants Sabors de l’Horta del Baix Llobregat exquisits plats elaborats amb la Carxofa, la reina dels cultius del Parc Agrari del Baix Llobregat.

Aquestes i moltes més activitats, us les oferim en el nostre Especial Carxofa del Baix Llobregat.

Entra a www.turismebaixllobregat.com/carxofa i us convidem a viure i gaudir d’una festa gastronómica que No te la pots perdre!! 

El que has de saber de la Carxofa del Baix Llobregat!

La Carxofa del Baix Llobregat, amb gairebé 100 anys d’història, és la reina dels cultius del Delta central i en cap altre lloc assoleix el mateix sabor i paladar. El tipus de terreny del Delta, profund i fèrtil, el clima ben temperat per la protecció de les muntanyes i l’acció marina de la Mediterrània fan que la carxofa sigui aquí més dolça, fresca, intensa i tendra.
La carxofa és una verdura que pertany a la família de les asteràcies i és una verdura molt especial, ja que no en consumim la fulla ni la tija, com en la major part de verdures, sinó la flor.

Imatges adicionals: 

© Consorci de Turisme del Baix Llobregat | Parc Torreblanca N-340 pk 1249, 08980 Sant Feliu de Llobregat | turisme@elbaixllobregat.cat | T. 936852400 | F. 936851868