Lliurament dels premis de la setena edició d'EDURECERCA

Èxit de participació en la 7a edició dels Premis Edurecerca amb 46 centres i 79 treballs seleccionats.

L’acte de lliurament dels premis de la setena edició dels premis Edurecerca que va tenir lloc el dia 17 de juny a l’Institut Joaquim Blume d’Esplugues de Llobregat, va ser presentat per Jordi Gil Dorado, conseller d’Educació del Consell Comarcal i per Francesc Ballester, director dels Serveis Territorials d’Educació del Baix Llobregat.

Els premis Edurecerca són una iniciativa dels Serveis Territorials al Baix Llobregat del Departament d’Ensenyament amb la col·laboració del Consell Comarcal del Baix Llobregat, el Consorci de Turisme del Baix Llobregat, el Parc Agrari del Baix Llobregat, el Consell de Dones del Baix Llobregat, el Consell Esportiu del Baix Llobregat, el Centre d’Estudis Comarcals, la Fundació Orienta, l'Associació Innobaix, la UPC, l’Arxiu Comarcal del Baix Llobregat, la Fundació Marianao, el CRAM, l'Aula de Música i Teatre de Sant Feliu de Llobregat, la Cooperativa de Comunicació Fetasantfeliu, el CMES (Col·lectiu per a un Nou Model Energètic i Social Sostenible), la Plataforma per la Llengua, la Diputació de Barcelona  i l’Ajuntament de Sant Feliu de Llobregat.

Els guanyadors i guanyadores de l'àmbit de les entitats vinculades al Consell Comarcal han estat:

Premi Consorci de Turisme del Baix Llobregat: va recaure en el treball “Matik Escape Room- inspirat en la Colonia Sedó” elaborat per Susana Alexandrina i Mereia Haro alumnes de d’Institut el Cairat d’Esparreguera i que va estar tutoritzat per Juana Díaz

Premi d’igualtat d’oportunitats dona-home: va recaure en el treball “Els esteriotips de gènere a la publicitat de perfums” elaborat per Mar Artigas Dalmau, alumna de l’Institut Salvador Dalí del Prat de Llobregat, i que va estar tutoritzat per Salvadó Poy.

Premi Parc Agrari: va recaure en el treball “Hidroponia: constucción y monotorización de un sistema hidropónico” elaborat per l'alumne Iván Martinez García de l’Escola Sagrada Família de Gavà i que va estar tutoritzat per David González.

Per part del Consell Comarcal, van assistir a l’acte la Sra. Vicky Castellanos Núñez, consellera de Dones, Gent Gran i LGBTI, que va lliurar el Premi d’igualtat d’oportunitats dona-home; el Sr. Jordi Gil Dorado, conseller d’Educació, que va lliurar el Premi del Consorci de Turisme i el Premi Parc Agrari i el Sr. Lluís Monfort Peliguero, Conseller de Cultura i Memòria Democràtica, que va lliurar el Premi de l’Arxiu Comarcal.

El Consell Comarcal va obsequiar els treballs seleccionats amb un pack d’oci de la comarca, i els treballs guanyadors a més van rebre vals de compra de material escolar, col·laboració de la Diputació de Barcelona.

Des del Consorci de Turisme del Baix Llobregat es va agraïr especialment a totes les empreses i entitats turístiques col·laboradores dels premis:

  •     Ajuntament de Collbató
  •     Bounce
  •     Centre Comercial Vilamarina
  •     Tinta i Vi, Estudi d'Art de Marta Arañó
  •     Museu de les Matemàtiques
  •     Club de Tennis Andrés Gimeno
  •     Restaurant Samaranch Park

Imatges adicionals: 

© Consorci de Turisme del Baix Llobregat | Parc Torreblanca N-340 pk 1249, 08980 Sant Feliu de Llobregat | turisme@elbaixllobregat.cat | T. 936852400 | F. 936851868