Nou mercat de pagès a Esplugues de Llobregat

Aquest mes de juliol Esplugues de Llobregat estrena el seu Mercat de Pagès. Tindrà lloc tots els divendres, des de les 16h fins les 20h al carrer de l'Església. Les seves parades oferiran productes de temporada, frescos i d'alta qualitat amb procedència del Parc Agrari del Baix Llobregat, sense intermediaris. 

L'objectiu que persegueix aquest mercat i pel qual es va aprovar inicialment al Ple de maig, és apostar pel consum de proximitat i de temporada. A més, es redueixen les distàncies entre el punt de producció i de consum, intentant deixar un impacte més positiu en el medi ambient. Per altra banda, l'activitat agrària en la Vall Baixa i el Delta del Llobregat és un factor clau per a la recàrrega natural dels aqüífers, constituint un pulmó verd i un hàbitat imprescindible per alguines espècies de fauna i flora. 

El Consorci del Parc Agrari i  l'Ajuntament d'Esplugues han signat un conveni per a poder desenvolupar el Mercat de Pagès a aquest municipi. 

 

 

 

 

Document/s adjunt/s: 

© Consorci de Turisme del Baix Llobregat | Parc Torreblanca N-340 pk 1249, 08980 Sant Feliu de Llobregat | turisme@elbaixllobregat.cat | T. 936852400 | F. 936851868