Nous paquets turístics "Torrelles Sensacions"

El Consorci de Turisme ha col·laborat amb l’ajuntament de Torrelles de Llobregat per a la creació de dos paquets turístics sota l’slogan Torrelles Sensacions.

L’objectiu és conèixer l’autenticitat del territori, gaudint d’experiències, gastronomia i cultura, on turistes i visitants poden escollir l’opció d’un dia o d’un cap de setmana.

Tastar l’únic vi de cirera del món al Celler Sirot; visitar Catalunya en Miniatura, el parc de maquetes més gran d’Europa; tastar les famoses torretes de Torrelles i un agradable tast amb la Cervesa Birreta, 100% natural; dinar al restaurant A Delit, del nostre col·lectiu gastronòmic Sabors de l’Horta del Baix Llobregat; o descansar a d’idíl·lic hotel El Petit Mirador, són algunes de les sensacions de les que turistes i visitants podran gaudir.

Els paquets es comercialitzen a través de l’agència de viatges Viemocions – www.viemocions.com - i també es pot trobar informació a ww.turismebaixllobregat.com dins l’apartat de Què visitar/Visites. De la mateixa manera, molt aviat també es podran comprar a través de la nova botiga online del Consorci de Turisme.

Imatges adicionals: 

© Consorci de Turisme del Baix Llobregat | Parc Torreblanca N-340 pk 1249, 08980 Sant Feliu de Llobregat | turisme@elbaixllobregat.cat | T. 936852400 | F. 936851868