Noves eines de comunicació per ajudar al sector MICE

Des del Consorci de Turisme del Baix Llobregat i continuant amb les accions de recolzament al sector de turisme de reunions (MICE) s’ha posat en marxa una nova eina de comunicació i promoció que recull totes les novetats a la comarca, adreçada a  les empreses organitzadores de reunions i agències especialitzades, començant el seu llançament sota la temàtica d’Events Virtuals al Baix Llobregat.

Amb l’objectiu d’aportar valor a la nostra oferta MICE , aquesta nova Newsletter, de periodicitat mensual, oferirà informació i noves propostes de serveis adaptats a la situació actual i a les noves tendències de consum com poden ser; events virtuals o híbrids, nous formats d’espais, propostes gastronòmiques, teambuildings especials, events sostenibles, així com tota la informació necessària per mostrar una oferta i un destí dinàmic amb totes les mesures de seguretat.

De la mateixa manera, amb aquesta nova eina es vol facilitar l’actualització i el fàcil accés a totes les novetats rellevants del sector, així com les noves incorporacions e iniciatives de les empreses adherides a mesura que la situació es vagi estabilitzant.

La difusió d’aquesta nova Newsletter, es realitzarà via les eines del Consorci – web, mailing directe i canal professional de Linkedin- , i tindran l’objectiu de mantenir la comunicació amb els clients actuals així com a la captació de clients potencials per ajudar a la reactivació de l’activitat de turisme de reunions de la comarca.

© Consorci de Turisme del Baix Llobregat | Parc Torreblanca N-340 pk 1249, 08980 Sant Feliu de Llobregat | turisme@elbaixllobregat.cat | T. 936852400 | F. 936851868