Professionals del sector turístic descobreixen el Baix Llobregat

El passat dimecres 4 de juliol, informadors/es turístics de Turisme de Barcelona i personal tècnic de l’Agència Catalana de Turisme i la Diputació de Barcelona, van participar en una nova edició del famtrip Baix Llobregat Experience, amb la fi de conèixer “experiències” turístiques a la comarca perquè les tinguin en compte en les seves accions de promoció.

El programa que es portà a terme, va començar descobrint el patrimoni modernista de Sant Joan Despí, que consistí en un visita guiada a la Torre de la Creu i posteriorment una teatralització al Centre Jujol Can Negre, ambdós obra de l’arquitecte Josep M. Jujol, col·laborador de Gaudí.

La següent parada va ser a Torrelles de Llobregat, on vàrem poder gaudir tant de la visita a Catalunya en Miniatura, el Parc de maquetes en miniatura més gran d’Europa, com del seu Parc d’aventures, amb els seus circuits de tirolines, adreçat a grans i petits.

Finalitzada aquesta divertida activitat, vàrem anar a Castelldefels on dinàrem al Beach Club Tibu-ron ubicat a peu de platja i amb una arrelada cuina mediterrània, i on vàrem aprofitar per donar informació de l’extensiva oferta de beach clubs i guinguetes, així com d'altra oferta turística d’interès del municipi. A continuació, el recorregut continuà visitant l’hotel Masd Mediterraneo Premier Line 4*, recentment inaugurat i ubicat a primera línea de mar dins d'un entorn tranquil i privilegiat.

L'última visita del famtrip finalitzà en el Castell de Castelldefels. Amb data del segle X, construït sobre restes ibèriques i romanes, i uns jardins de més de 7.000 m2, avui en dia és un lloc magnífic que qualsevol turista pot conèixer lliurement o amb una amb visita guiada. A més, s'hi celebren periòdicament festes de dia o de nit, segons temporada, adreçades a tots el públics.

Imatges adicionals: 

© Consorci de Turisme del Baix Llobregat | Parc Torreblanca N-340 pk 1249, 08980 Sant Feliu de Llobregat | turisme@elbaixllobregat.cat | T. 936852400 | F. 936851868