Professionals del sector turístic descobreixen el Baix Llobregat

El dimecres 3 d’abril, informadors/es turístiques de Turisme de Barcelona i personal tècnic de l’Agència Catalana de Turisme i la Diputació de Barcelona, van participar en una nova edició del famtrip “Baix Llobregat-Vallès Occidental Experience, Gastronomia en estat pur” amb la fi de conèixer experiències turístiques gastronòmiques d’ambdues comarques perquè les tinguin en compte en les seves accions de promoció, a més de generar sinèrgies entre destins comarcals propers.

Així, el programa que es portà a terme començà pel Baix Llobregat, tot visitant Can Comas, la seu del Parc Agrari del Baix Llobregat, on vam presentar l’activitat adreçada a famílies que es realitza tots els diumenges i que consiteix en una visita als camps i un taller gastronòmic.

Les següents visites van ser al Pont del Diable de Martorell, la Masia Ca l’Esteve a Castellbisbal i el Celler Can Morral del Molí entre Abrera i Ullastrell.

Imatges adicionals: 

© Consorci de Turisme del Baix Llobregat | Parc Torreblanca N-340 pk 1249, 08980 Sant Feliu de Llobregat | turisme@elbaixllobregat.cat | T. 936852400 | F. 936851868