Trobada de Restauradors 2019 “Sabors de l’Horta del Baix Llobregat”

El passat 12 de juny, va tenir lloc a Can Comas, la seu del Parc Agrari, la Trobada de Restauradors del col·lectiu Sabors de l’Horta del Baix Llobregat, amb la fi de valorar i presentar resultats de les accions portades a terme durant el primer semestre 2019.

La Coordinadora del Consorci de Turisme del Baix Llobregat, Laura Garcia, va explicar les accions realitzades, tot destacant l'estratègia de marqueting online vinculada a les xarxes socials, ja que l’abast tant en Facebook com en la resta de xarxes socials (Instagram, Twitter, Youtube) ha estat molt elevat, arribant a més de 150.000 persones, en el conjunt de les diferents accions executades (vídeo càpsule dels restauradors Sabors de l’Horta, vídeo promocional Producte Fresc del Parc Agrari, campanyes específiques de producte, etc...).

Tanmateix, es va presentar la possibilitat de participar en el  II Certamen de la Cuina Catalana Josep Lladonosa, que tindrà lloc a Sant Vicenç dels Horts a l'octubre, amb l'objectiu de donar prestigi a la “tasta” gastronòmica d´en Josep Lladonosa al llarg dels anys entorn a la cuina catalana.

Per finalitzar la trobada, la nostra xef col·laboradora Cristina Roig va fer un taller amb el producte de temporada, la maduixa, i on, juntament amb el pagès Lluis Fisas de Molins de Rei, parlaren de les seves propietats i varietats i proposaren diferents receptes innovadores als restauradors del col·lectiu, mentre gaudien d’un esmorçar de forquilla amb diverses receptes.

Imatges adicionals: 

© Consorci de Turisme del Baix Llobregat | Parc Torreblanca N-340 pk 1249, 08980 Sant Feliu de Llobregat | turisme@elbaixllobregat.cat | T. 936852400 | F. 936851868