Punt d'interès Cultural

Castell de Castelldefels

Telèfon: 
93 635 27 27
|
Email: 
turismo@castelldefels.org
|

* IMPORTANT: Atès que el dia 1 d'octubre de 2018 començarà la quarta fase de rehabilitació del Castell de Castelldefels, totes les activitats, jornades de portes obretes i visites guiades queden suspeses fins a la finalització de les obres. (La previsió de la durada de les obres és d'1 any).

 

El castell de Castelldefels, data del segle X, i va ser construït sobre restes ibèriques i romanes. Durant segles va ser utilitzat per controlar el territori, com a fortalesa de defensa contra les invasions àrabs i contra els atacs pirates.

Portes obertes gratuïtes, tots els dissabtes i diumenges de 10 a 14h
Tots els dissabtes i diumenges de l'any es pot visitar gratuïtament el Castell de Castelldefels, de 10 a 14h. En aquest horari estaran oberts els jardins, la sala institucional i la planta baixa. No s'hi podrà accedir al mirador ni a l'església del Castell.

Portes obertes els segons diumenges de cada mes de 10 a 14h i de 16 a 19h:
Cada segon diumenge de mes, el Castell obrirà tots els seus espais en horari de 10 a 14h i de 16 a 19h, i es podrà visitar de forma lliure i gratuïta tant els jardins com TOTS els espais interiors restaurats del Castell i conèixer totes les seves sales (inclosos mirador i església).

Visites Guiades al Castell dissabtes i diumenges a les 11:30h
Tots els dissabtes i diumenges al matí, els interessats tindran l'opció de fer una VISITA GUIADA a les 11:30h. en castellà/català comprant l'entrada corresponent al mateix Castell. No cal avisar. Només cal presentar-se al Castell i comprar el tiquet al guia turístic que estarà a la porta dels espais restaurats. Durada: 1 hora.
*Visites guiades en anglès/ francès sota petició prèvia a l'Oficina de Turisme del Centre de Castelldefels (amb antelació mínima d'una setmana la petició).

Preu de les visites: 
Adults: 5€
Nens fins a 12 anys: gratuït
Jubilats: 4€
Pots comprar també prèviament les entrades a l'Oficina de Turisme del Centre de Castelldefels.

Visites guiades en altres horaris, de dimecres a diumenge: 
Hi ha la possibilitat de realitzar visites guiades (grups escolars, de persones adultes, turístics, etc.), de dimecres a diumenges amb reserva prèvia. Per reserves i informació, contactar amb l'Oficina de Turisme del Centre de Castelldefels.

Diumenges al Castell
Alguns dels segons diumenges de mes de portes obertes s'amplien i es converteixen en els 'Diumenges al Castell', unes jornades amb diversitat d'activitats culturals i d'oci al Castell durant tot el dia.


Més informació i contacte:
Oficina de Turisme de Castelldefels Centre
C. Pintor Serrasanta, 4
Tel. 93 635 27 27
De dilluns a diumenge de 10 a 14h i de 16 a 19.30h

El Castell també ofereix els seus espais per a l'organització d'esdeveniments.

Informació d'interès

Plaça del castell, 1
08860 Castelldefels Barcelona
Espanya
Telèfon: 
93 635 27 27
Email: 
turismo@castelldefels.org
Twitter: 
twitter.com/@AjCastelldefels
Canal de video: 
www.youtube.com/castelldefelstv
Serveis: 
Museu
Oferta educativa per a escoles
Sala d'actes
Visites guiades
Idiomes visita guiada: 
Català, castellà, anglès i francès

Característiques

Establiment accesible
Jardí
Parking gratuit
Terrassa

© Consorci de Turisme del Baix Llobregat | Parc Torreblanca N-340 pk 1249, 08980 Sant Feliu de Llobregat | turisme@elbaixllobregat.cat | T. 936852400 | F. 936851868