Punt d'interès Natural

Fundació CRAM

Telèfon: 
931010170
|
Email: 
reserves@cram.org
|

La Fundació CRAM obre les seves portes al públic per què tothom qui ho desitgi pugui visitar el Centre de Recuperació d’Animals Marins i conèixer més a prop el treball que s’hi porta a terme a les instal·lacions. Es tracta d’una entitat dedicada a la conservació i recuperació del medi marí i de les espècies que hi habiten.

A més, a través d’AulaCram, es realitzen activitats lúdiques i educatives amb l’objectiu de donar a conèixer les amenaces que afecten el medi marí i sensibilitzar a la societat sobre aquesta problemàtica.

El Centre de Recuperació del Prat de Llobregat permet acollir milers de visitants, fer-los viure en primera persona l'activitat diària del centre, conèixer les espècies marines que habiten al Mediterrani i descobrir en quina mesura podem ajudar a conservar els ecosistemes marins i les espècies que hi habiten.

Ubicat a un excel·lent entorn “natural” al Delta del Llobregat, el Centre de Recuperació d'Animals Marins és un marc educatiu ideal on podem mostrar els valors de la Fundació.

Les visites al Centre de Recuperació són sempre guiades, adaptades a totes les edats i a tot tipus de persona o col·lectiu; escoles, centres educatius, adults o famílies.

Informació d'interès

Passeig de la Platja, 28-30
08820 El Prat de Llobregat Barcelona
Espanya
Telèfon: 
931010170
Email: 
reserves@cram.org
Canal de video: 
www.youtube.com/user/FundacioCRAM
Horari: 
Per a famílies i particulars: Dissabtes, diumenges i festius a les 10h o a les 12h Dia de descans: 1 i 6 gener, 25 i 26 desembre
Preu: 
Per a famílies i particulars: Preu entrada a taquilla Entrada adult: 8 € Entrada Amic del CRAM: Gratuïta Entrada nens 0-4 anys: Gratuïta Entrada nens 5-12 anys: 5 € Descomptes: Més de 65 anys: 5 € Família nombrosa: 5 € Col·lectiu amb necessitats especials: 5 € Mestres: 5 €
Serveis: 
Activitats per a Casals d'Estiu
Aules per a tallers
Exposició
Oferta educativa per a escoles
Visites guiades
Idiomes visita guiada: 
català o castellà

© Consorci de Turisme del Baix Llobregat | Parc Torreblanca N-340 pk 1249, 08980 Sant Feliu de Llobregat | turisme@elbaixllobregat.cat | T. 936852400 | F. 936851868