Restaurant

Can Rafel

Telèfon: 
936501005
|
Email: 
hotel@canrafel.net
|

De la Tradició a la Vanguardia. La gastronomia de l'Hotel Can Rafel neix d'una cuina tradicional de foc a terra, impulsada per l'àvia Carme el 1960, sempre recolzada per l'avi Josep qui cuidava el bon producte de la vinya i de l'hort. Durant anys de treball i esforç vàrem assentar la base i les arrels de la nostra filosofia.

La següent generació, la Teresa i el Jaume, fan de l'antiga casa pairal, un hostal que amb el pas dels anys i amb noves reformes arriba a ser un hotel reconegut amb quatre estrelles. És en aquella època en que la Teresa, l'actual mestressa de la casa, agafa el relleu de la cuina i aporta a la tradició una nova personalitat. Amb la formació rebuda a l'escola Arnadi, la cuina va agafant noves formes. 

Arriba la tercera generació la Cristina i l'Enric. Tots dos formats a l'escola Sant Ignasi i forjats amb treball diari de la casa. La Cristina a la cuina introdueix les últimes tendències de la cuina de Vanguàrdia aplicades a la tradició. L'Enric, actual director i sommelier del restaurant, en aquella època, construeix la bodega, fent una selecció de bons caldos per arrodonir l'experiència gastronòmica de la nostra taula. L'any 2009 al costat de la família Gorka Barahona, el nou cap de cuina aporta els seus coneixements i experiència adquirida al costat de grans cuiners com Sergi Arola, Carles Gaig i Artur Martínez. 

Informació d'interès

Masia Can Rafel, s/n
08758 Cervelló Barcelona
Espanya
Telèfon: 
936501005
Email: 
hotel@canrafel.net
Twitter: 
Hotel Can Rafel
Horari: 
De 13.:0 h a 15:30 h Dia de descans: dimarts
Preu: 
Preu mig carta: 45€ Preu menú diari: 25€

Característiques

Bar
Bugaderia
Business
Golf
Jardí
Parking gratuit
Piscina de temporada
Restaurant
Servei d'habitacions
Serveis Audiovisuals
Terrassa
Wifi gratuit
Zona Spa
Places: 
30 taules
Barem preus: 
Entre 30-45 euros
Trones i cadires infantils: 
3
Activitats d’animació infantils: 
No
Canviadors: 
No
Utensili de taula infantil : 
No

© Consorci de Turisme del Baix Llobregat | Parc Torreblanca N-340 pk 1249, 08980 Sant Feliu de Llobregat | turisme@elbaixllobregat.cat | T. 936852400 | F. 936851868