Restaurant

La Bonaigua

Telèfon: 
93 371 13 97
|
Email: 
info@labonaigua.es
|

Aquest obrador va ser inaugurat al maig de 1990.

20 Anys d'antiguitat dins de l'hostaleria; amb dos centres ubicats en el mateix Sant Just Desvern.

QUE CAL SABER?
La benvinguda al restaurant us la donarà el Paco i el David, que són els encarregats de la direcció, recepció i reserves dels comensals. La Inma i la Sonia estan a càrrec de la cuina, qualsevol malentès serà estudiat i resolt de la millor manera possible perquè el client estigui satisfet. Aquí trobareu un exquisit i competent servei per part de persones qualificades d'aquest ofici.

Una dieta sana
Quant a la varietat de plats que els oferim, procurem establir una dieta equilibrada i molt sana, estudiada, i elavorada amb la major delicadesa i afecte possible. Els gèneres utilitzats d'aliments, són seleccionades diàriament amb una estricta inspecció, acomodats a unes receptes típiques del país i altres de pròpia inspiració, podran degustar una àmplia i variada carta general de plats en qualsevol menú que els oferim a continuació:

Disposem d'un menú diari en el qual poden triar de 4 primers i 3 segons, on s'inclou beguda i pa. Un altre menú és el festiu (dissabtes i diumenges) on trobarem plats més selectius, seguint el mateix criteri que l'anterior. Disposem de menús per a reunions o comiats de solter on s'arriba a un acord del menú, i finalment per la nit de Dijous a dissabte podran degustar la nostra carta.

Les nostres especialitats són: Rovellons a la brasa, bacallans casolans, Cargols, carns, pizzes casolanes, la Crema Catalana, Paelles, i molts altres plats.

Els esperem aviat ... perquè gaudeixin menjant sa i amb qualitat / preu.

Informació d'interès

Crta. Reial, 54
08960 Sant Just Desvern Barcelona
Espanya
Telèfon: 
93 371 13 97
Email: 
info@labonaigua.es
Horari: 
De Dilluns a Diumenge de 8.30h a 17h. De Dijous a Dissabte de 20h a 23h Dia de descans: Cap
Preu: 
Preu mig carta: 25€ Preu menú diari: 11€ entre setmana / 23€ caps de setmana

Característiques

Establiment accesible
Salons privats
Wifi gratuit
Places: 
150
Barem preus: 
Entre 20-30 euros
Especialitat gastronòmica: 
Cargols i bacallà
Trones i cadires infantils: 
5
Activitats d’animació infantils: 
No
Canviadors: 

© Consorci de Turisme del Baix Llobregat | Parc Torreblanca N-340 pk 1249, 08980 Sant Feliu de Llobregat | turisme@elbaixllobregat.cat | T. 936852400 | F. 936851868