Som el teu estiu

AC Hotel Gavà Mar Airport

Població: 
Gavà
|
Telèfon: 
93 645 15 10
|
Email : 
acgava@ac-hotels.com
|

L'AC Hotel Gavà Mar Airport, un hotel urbà amb 69 habitacions completament equipades, torna a obrir les seves portes. Podrà celebrar esdeveniments o cerimònies privades en qualsevol de les cinc sales de reunions d'exquisida decoració, que es troben en una ubicació sense igual al costat de la platja, així com gaudir d'una escapada de cap de setmana. Gaudirà d'un bany a la piscina a l'aire lliure per relaxar-se i trobar la pau que necessita. 

Vine i respira al nostre hotel!

Mesures de seguretat: 
Des de la seva fundació fa 93 anys, Marriott International -grup hoteler en el qual està integrat AC Hotels by Marriott- sempre ha posat èmfasi en la salut i en la seguretat dels nostres clients i treballadors. La pandèmia del COVID-19 ha requerit que elevem els nostres exigents estàndards a un nivell encara més alt implementant nous protocols per a les circumstàncies actuals. Ens comprometem a fer tot el possible per proporcionar als nostres valuosos clients, col·laboradors i prescriptors, un entorn higiènic que s'ajusta als protocols dels experts per treballar en l'eradicació del COVID-19. El Marriott s Cleanliness Council, Consell de Neteja de Marriott, format per experts interns i externs en seguretat alimentària i de l'aigua, higiene i prevenció d'infeccions, i en operacions hoteleres, està redefinint els estàndards de neteja i seguretat sota els quals operen els hotels de les 30 marques del grup Marriott International.
Data celebració: 
Estiu 2020
Població: 
Gavà
Preu: 
Consultar, preus segons temporada

Contacte

Nom de l'empresa organitzadora: 
.
Telèfon: 
93 645 15 10
Email : 
acgava@ac-hotels.com


© Consorci de Turisme del Baix Llobregat | Parc Torreblanca N-340 pk 1249, 08980 Sant Feliu de Llobregat | turisme@elbaixllobregat.cat | T. 936852400 | F. 936851868