Som el teu estiu

Apartaments Playa Castelldefels

Població: 
Castelldefels
|
Telèfon: 
936 651 250
|
Email : 
playafels@grup-soteras.com
|
Els Apartaments Playa de Castelldefels estan ubicats a la platja de Castelldefels, a 10 minuts amb cotxe de l'aeroport de Barcelona.  Tots els apartaments tenen aire condicionat i alguns tenen balcó i cuina. També hi ha un bany i una sala d'estar amb sofà o sofà llit. Els Apartaments Playa de Castelldefels també disposen d'una recepció oberta les 24 hores, que ofereix lloguer de bicicletes i cotxes. Podreu accedir fàcilment a l'autopista C32 i Barcelona és a 23 km. Hi ha una zona WiFi gratuïta.
Mesures de seguretat: 
Degut a la ràpida propagació de virus Covid-19, Grup Soteras Hotels està treballant en un ferm protocol de prevenció i actuació. Creiem que la nostra responsabilitat envers els nostres clients i empleats és prendre mesures i seguir les recomanacions de sanitat rigorosament. És per això que el nostre personal ha estat format per seguir aquestes normes de prevenció i actuació en l'exercici del seu treball. - Nou sistema de check-in i check-out online. - Priorització del sistema de pagament amb targetes de crèdit contactless. - Mesures de distanciament social entre clients i empleats. - Desinfecció i esterilització de les claus magnètiques de les habitacions després de cada ús. - Controls de temperatura per anticipar una adequada atenció mèdica. - Informació en els tòtems de recepció amb les normes i informació COVID19, codis QR ... - Ampolleta d'hidrogel desinfectant i kit compost per una mascareta i guants. - Neteja exhaustiva i increment de freqüència de les àrees públiques en especial atenció a banys i zones de major contacte. - Aforaments màxims establerts per garantir la distància mínima de seguretat entre persones. - Sistema de neteja i purificació de l'aire. - Tots els clients tindran gel hidroalcohólic a la seva disposició a totes les zones comunes de l'hotel (recepció, àrees d'espera, entrada d'ascensors, zona d´esmorzars, sales d'esdeveniments, gimnàs, etc ...) - Mesures específiques de desinfecció de calçat i maletes - S'adaptarà l'aforament màxim dels ascensors per garantir la distància de seguretat i es reduirà l'aforament a les zones comuns per evitar aglomeracions (zona d´esmorzars i restaurants). - Retirada temporal del mobiliari i objectes de decoració que impedeixin el compliment de les distàncies mínimes. - Per als establiments que disposen de sala fitness, caldrà fer reserva prèvia. - Per a la realització d'esdeveniments i l'ús de les sales de reunions, es respectaran en tot moment les mesures de distanciament i protecció dels assistents, així com els serveis de càtering.
Data celebració: 
Estiu 2020
Població: 
Castelldefels
Adreça on té lloc l'activitat: 
Playa Ribera de San Pedro, 1-9
Preu: 
Sota Petició

Contacte

Nom de l'empresa organitzadora: 
Grup Soteras
Telèfon: 
936 651 250
Email : 
playafels@grup-soteras.com


© Consorci de Turisme del Baix Llobregat | Parc Torreblanca N-340 pk 1249, 08980 Sant Feliu de Llobregat | turisme@elbaixllobregat.cat | T. 936852400 | F. 936851868