Som el teu estiu

Aparthotel Solifemar a Castelldefels

Població: 
Castelldefels
|
Telèfon: 
93 6360848
|
Email : 
info@solifemar.com
|

L'Aparthotel Solifemar es troba a 1ª línia de mar, davant la platja de Castelldefels de 5km de longitud i al costat de la Plaça de les Palmeres. 

Solifemar disposa de 20 habitacions, 24 apartaments i 8 estudis. Tots els apartaments estan completament equipats  i disposen d'aire acondicionat, TV vía satél.lit, Internet Wi-Fi, caixa de seguretat, pàrquing, lloguer de bicicletes i recepció de 24 hores. Són allotjaments ideals per a famílies, ja que disposen de cuina equipada amb nevera, microones i molt més. Idonis per gaudir durant els estimats dies de descans i vacances! A més a més, disposem d'un Racó per a Nens de jocs.
Aparthotel Solifemar és l'únic establiment hoteler de Castelldefels adherit  al Compromís de la Biosphere i disposa també del Segell de Turisme Familiar de l'Agència Catalana de Turisme. 

Mesures de seguretat: 
Per tal de garantir la seguretat i salut dels nostres clients i del nostre personal, hem adoptat totes les mesures higièniques i sanitàries recomenades per ICTE. Hem implantat mesures extraordinàries habilitant gel hidroalcohòlic a la Recepció de l'establiment, hem delimitat l'aforament a la Recepció i també hem establert i assenyalat les distàncies de seguretat. S'ha desenvolupat un procediment de neteja d'apartaments i habitacions seguint les directrius de l'ICTE i es realitzant desinfeccions freqüents durant el dia de tots els objectes i elements en zones comuns.
Data celebració: 
Estiu 2020
Població: 
Castelldefels
Adreça on té lloc l'activitat: 
Passeig Marítim, 38 - 42

Contacte

Nom de l'empresa organitzadora: 
Apartamentos Solifemar
Telèfon: 
93 6360848
Email : 
info@solifemar.com


Apartament Premium

© Consorci de Turisme del Baix Llobregat | Parc Torreblanca N-340 pk 1249, 08980 Sant Feliu de Llobregat | turisme@elbaixllobregat.cat | T. 936852400 | F. 936851868