Chelor Allotjament Turístic

Aquesta activitat ha expirat.

Visita el nostre web www.turismebaixllobregat.com

Comparteix:
Chelor torna a obrir les seves portes! Es tracta d'una casa independent a 1 minut de la  platja caminant, párquing exterior públic de pagament i gratuït, pròxim al transport públic i combinació amb la ciutat de Barcelona. 
Consta d'habitacións dobles i zones de lliteres amb diferents lavabos complets per planta, així com tots el estris a la cuina, aire acondicionat, calefacció i wifi. La seva distribució consisteix en 3 habitacions dobles a la planta superior, a la planta 0 hi ha una habitació amb llitera triple, i a la planta baixa tenim una habitació amb un sofa llit doble i una habitació amb 5 lliteres dobles.
Tanmateix disposa d'una piscina privada exterior, zona de barbacoa, bar en la piscina, lavabo exterior, zona de solarium, entre altres serveis. La casa disposa de tovalloles, llençols, sabó de mans, sabó a les dutxes, assecador de cabell i planxa de roba.
Situada a prop de la zona d'oci de restaurants, xiringuitos i oci nocturn. També trobaràs supermercats i grans superfícies que es poden anar caminant, amb transport públic i cotxe.
T'hi esperem! Gaudiràs d'uns dies molt tranquils en família o grups d'amics i amb plena seguretat!
Contacte
Correu electrònic
info@gruponorisma.es
Telèfon
936 378 710
Nom de l'empresa organitzadora
Chelor Grupo Norisma
Data de celebració
Estiu 2020
Població
Castelldefels
Adreça on té lloc l'activitat
Carrer Dinou, 28B
Preu
Desde 450 €/nit, casa independent amb 16 llits.
Mesures de seguretat
Tant l'exteior com l'interior es fa la neteja amb els protocols de neteja del Covid19. Tant la roba de llit com les tovalloles passen per bogaderia externa. Consta d'alarma exterior e interior, així com càmeres exteriors de seguretat.