Som el teu estiu

Hotel El Castell a Sant Boi de Llobregat

Població: 
Sant Boi de Llobregat
|
Telèfon: 
936 400 700
|
Email : 
elcastell@elcastell.com
|

Vine a fer una escapada a l'Hotel El Castell de Sant Boi i gaudeix aquest estiu de preus excepcionals en les nostres habitacions àmplies i elegants!!

Tanmateix, el nostre restaurant us oferirà exquisides creacions de cuina mediterrània i de fusió!

Tot envoltat de natura i d'una gran tranquilitat, amb jardins, piscina i aparcament gratuït!

T'hi esperem!

 

Mesures de seguretat: 
En el nostre hotel executem els protocols de neteja i desinfecció, utilitzant els productes aprovats per al seu ús i efectivitat per combate el virus. La nostra bugaderia certifica els protocols de neteja de roba a mes de 60 graus. Hem augmentat la freqüència de desinfecció i neteja en habitacions i àrees comuns. Tot el nostre staff ha rebut formació en covid-19 i té coneixement dels protocols d'higiene i detecció de símptomes relacionats amb el virus, garantint la seguretat dels clients i la seva pròpia. Realitzem control diari de temperatura a tots els nostres treballadors. Hem adquirit materials de protecció i hem adaptat les nostres instal.lacions posant a disposició gel desinfectant en diverses ubicacions. Per poder complir amb el distanciament social, hem reduït l'aforament de la nostra terrassa i hall i senyalitzat zones amb cartells amb consells.
Data celebració: 
Estiu 2020
Horari de visita: 
Obert 24 h.
Població: 
Sant Boi de Llobregat
Adreça on té lloc l'activitat: 
Carrer del castell, 1
Preu: 
Preus excepcionals

Contacte

Nom de l'empresa organitzadora: 
Hotel El castell
Telèfon: 
936 400 700
Email : 
elcastell@elcastell.com


Piscina Hotel El castell HOTEL EL CASTELL

© Consorci de Turisme del Baix Llobregat | Parc Torreblanca N-340 pk 1249, 08980 Sant Feliu de Llobregat | turisme@elbaixllobregat.cat | T. 936852400 | F. 936851868