Mucha Masia Hostel Rural-Urbà al Prat de Llobregat

Aquesta activitat ha expirat.

Visita el nostre web www.turismebaixllobregat.com

Comparteix:

Benvinguts a Mucha Masia!

Mucha Masia Hostel Rural Urbà està situat al Prat de Llobregat a escassos 15 minuts del centre de Barcelona i de l'aeroport de Barcelona. Estem envoltats d'un entorn natural meravellós com és el Delta del Llobregat i el Parc Agrari del Baix Llobregat. Triem un lloc únic, una de les poques masies (casa tradicional catalana) que es conserva en el nucli urbà del Prat. Creiem que pocs llocs a Barcelona poden proporcionar tant per tan poc, i notaràs la història d'unes parets amb més de dos segles d'antiguitat.

El nostre hostel compta amb habitacions compartides i privades. En qualitat de compartides hi ha 22 llits disponibles, repartides en 2 habitacions de 8 pax i 1 habitació de 6 pax, quant a les privades tenim 3 habitacions d'1, 2 o fins i tot 3 persones. A més d'això tenim munts d'espais comuns, una fantàstica terrassa exterior en la qual poder relaxar-se, una cuina que ens ofereix l'opció de no haver de menjar fora o un saló interior amb televisió (només passem pel·lícula diària a les 22h o la resta del dia es reprodueixen videoclips musicals) i xemeneia, són alguns d'ells.

Tenim rentadora i assecadora en cas de necessitar-se i altres serveis com a màquina de cafè i te, wifi, lloguer de bicicletes, venda de begudes o tours turístics per descobrir tant El Prat del Llobregat com la ciutat de Barcelona. Recordar que el hostel està habilitat per a persones amb mobilitat reduïda, comptant amb una habitació privada i bany habilitat així com l'accés a totes les instàncies de la masia en la planta baixa.

Els nostres clients destaquen de nosaltres el bon ambient que el Staff facilita, sempre disposats a ajudar en el que es necessiti o a tenir fins i tot una agradable xerrada; els diferents serveis que ofereix l'allotjament; la proximitat i bona comunicació tant amb l'aeroport com amb el centre de la ciutat i altres pobles del Baix Llobregat com són Sant Boi, Gavà, Castelldefels, Begues, Viladecans, axí com la comoditat de les nostres instal·lacions, la informació dels actes culturals i esportius de la ciutat, sobre restaurants i centres d'interès, i la importància que li donem als espais naturals i centres que realitzen diverses activitats des d'esportives, musicals, mediambientals etc.., diuen que aquí se senten com a casa.

D'altra banda, ens encantaria que visiteu la nostra pàgina web muchamasia.com i en concret l'apartat d'entorn on teniu una àmplia explicació i fotografies dels meravellosos espais naturals que ens envolten (el Parc Agrari del Baix Llobregat, el Delta del Llobregat, la platja secreta de Barcelona) i així imaginar-vos com gaudir de les vostres vacances aquest any.

EL PRAT MOLA MOLT

 

Contacte
Correu electrònic
contacto@muchamasia.com
Telèfon
93 348 58 67
Nom de l'empresa organitzadora
Selfa&Corpa SL
Data de celebració
Estiu 2020
Horari
Obert els 365 dies de l'any.
Població
El Prat de Llobregat
Adreça on té lloc l'activitat
C. Jaume Casanovas, 55
Preu
Segons temporada i disponibilitat. Habitacions privades: temporada baixa, 40 €/persona, 57 €/2 persones, 85 € per nit/3 persones. Temporada Alta: 57 €/persona, 74.5 €/2 persones, 100 € per nit/3 persones. Habitacions compartides des de 22 € a 32 € segons temporada i disponibilitat.
Mesures de seguretat
Es prenen totes les mesures sanitàries establertes per la Generalitat de Catalunya.