Som el teu estiu

Mucha Masia Hostel Rural-Urbà al Prat de Llobregat

Població: 
El Prat de Llobregat
|
Telèfon: 
93 348 58 67
|
Email : 
contacto@muchamasia.com
|

Benvinguts a Mucha Masia!

Mucha Masia Hostel Rural Urbà està situat al Prat de Llobregat a escassos 15 minuts del centre de Barcelona i de l'aeroport de Barcelona. Estem envoltats d'un entorn natural meravellós com és el Delta del Llobregat i el Parc Agrari del Baix Llobregat. Triem un lloc únic, una de les poques masies (casa tradicional catalana) que es conserva en el nucli urbà del Prat. Creiem que pocs llocs a Barcelona poden proporcionar tant per tan poc, i notaràs la història d'unes parets amb més de dos segles d'antiguitat.

El nostre hostel compta amb habitacions compartides i privades. En qualitat de compartides hi ha 22 llits disponibles, repartides en 2 habitacions de 8 pax i 1 habitació de 6 pax, quant a les privades tenim 3 habitacions d'1, 2 o fins i tot 3 persones. A més d'això tenim munts d'espais comuns, una fantàstica terrassa exterior en la qual poder relaxar-se, una cuina que ens ofereix l'opció de no haver de menjar fora o un saló interior amb televisió (només passem pel·lícula diària a les 22h o la resta del dia es reprodueixen videoclips musicals) i xemeneia, són alguns d'ells.

Tenim rentadora i assecadora en cas de necessitar-se i altres serveis com a màquina de cafè i te, wifi, lloguer de bicicletes, venda de begudes o tours turístics per descobrir tant El Prat del Llobregat com la ciutat de Barcelona. Recordar que el hostel està habilitat per a persones amb mobilitat reduïda, comptant amb una habitació privada i bany habilitat així com l'accés a totes les instàncies de la masia en la planta baixa.

Els nostres clients destaquen de nosaltres el bon ambient que el Staff facilita, sempre disposats a ajudar en el que es necessiti o a tenir fins i tot una agradable xerrada; els diferents serveis que ofereix l'allotjament; la proximitat i bona comunicació tant amb l'aeroport com amb el centre de la ciutat i altres pobles del Baix Llobregat com són Sant Boi, Gavà, Castelldefels, Begues, Viladecans, axí com la comoditat de les nostres instal·lacions, la informació dels actes culturals i esportius de la ciutat, sobre restaurants i centres d'interès, i la importància que li donem als espais naturals i centres que realitzen diverses activitats des d'esportives, musicals, mediambientals etc.., diuen que aquí se senten com a casa.

D'altra banda, ens encantaria que visiteu la nostra pàgina web muchamasia.com i en concret l'apartat d'entorn on teniu una àmplia explicació i fotografies dels meravellosos espais naturals que ens envolten (el Parc Agrari del Baix Llobregat, el Delta del Llobregat, la platja secreta de Barcelona) i així imaginar-vos com gaudir de les vostres vacances aquest any.

EL PRAT MOLA MOLT

 

Mesures de seguretat: 
Es prenen totes les mesures sanitàries establertes per la Generalitat de Catalunya.
Data celebració: 
Estiu 2020
Horari de visita: 
Obert els 365 dies de l'any.
Població: 
El Prat de Llobregat
Adreça on té lloc l'activitat: 
C. Jaume Casanovas, 55
Preu: 
Segons temporada i disponibilitat. Habitacions privades: temporada baixa, 40 €/persona, 57 €/2 persones, 85 € per nit/3 persones. Temporada Alta: 57 €/persona, 74.5 €/2 persones, 100 € per nit/3 persones. Habitacions compartides des de 22 € a 32 € segons temporada i disponibilitat.

Contacte

Nom de l'empresa organitzadora: 
Selfa&Corpa SL
Telèfon: 
93 348 58 67
Email : 
contacto@muchamasia.com


entrada , pati i les bicis per llogua Cuina comunitaria zones comuns zona de meditacio i oci zona de ralax , hamacas Habitacio privada Habitació compartida banys compartit

© Consorci de Turisme del Baix Llobregat | Parc Torreblanca N-340 pk 1249, 08980 Sant Feliu de Llobregat | turisme@elbaixllobregat.cat | T. 936852400 | F. 936851868