Som el teu estiu

Ruta de Marxa Nòrdica pel Delta del Llobregat

Població: 
El Prat de Llobregat
|
Telèfon: 
659 863 598
|
Email : 
info@nordicwalkingterapeutic.com
|

Activitat física suau per reactivar-nos després de la parada obligada per la pandèmia.
Farem un recorregut suau, sobre terreny pla i accessible a totes les persones, per un dels entorns més agradables i bonics del Baix Llobregat, que acabarem a la platja del Prat.
Aprofitarem per provar, conèixer i corregir els moviments de la Marxa Nòrdica, així com entendre i gaudir dels seus beneficis.

Mesures de seguretat: 
Per la seguretat de tots/es, hem de seguir uns protocols d'acord amb les normes i mesures d'higiene sanitàries. És important que abans de començar llegeixis atentament aquestes normes perquè et vagis familiaritzant i sàpigues el que has de portar a les sortides i com es desenvoluparan. Si tens qualsevol dubte, estarem encantats d'explicar-te el que necessitis. NORMES: 1. Sigues puntual per facilitar el desenvolupament de l'activitat. 2. Porta la teva mascareta sanitària neta i ben col·locada. És imprescindible portar-la per la seguretat de tots. ** Important: només estan exclosos de portar la mascareta sanitària aquelles persones que per problemes de salut estigui contraindicat i hagin estat aconsellats pel seu metge. 3. Porta una ampolla petita de gel hidroalcohòlic per rentar-te les mans a l'inici i al final de l'activitat. 4. Recorda portar una motxilla petita amb el que necessites (gel hidroalcohòlic, mocadors de paper, aigua, fruita, medicació de rescat qui la necessiti, ...) 5. Es recomana portar roba acabada de rentar.
Data celebració: 
4 de juliol de 2020
Horari de visita: 
De 8:30 a 11 h
Població: 
El Prat de Llobregat
Adreça on té lloc l'activitat: 
Espai Protegit
Preu: 
15 € Inclou el préstec dels bastons per als participants per a qui no els tingui (Recomanable portar els propis si es disposa d'ells). Els bastons estaran desinfectats i les dragoneres rentades.

Contacte

Nom de l'empresa organitzadora: 
Nordic Walking Terapèutic (NWT)®
Telèfon: 
659 863 598
Email : 
info@nordicwalkingterapeutic.com


Nordic Walking Terapèutic (NWT)®

© Consorci de Turisme del Baix Llobregat | Parc Torreblanca N-340 pk 1249, 08980 Sant Feliu de Llobregat | turisme@elbaixllobregat.cat | T. 936852400 | F. 936851868