Ruta de Marxa Nòrdica pel Delta del Llobregat

Aquesta activitat ha expirat.

Visita el nostre web www.turismebaixllobregat.com

Comparteix:

Activitat física suau per reactivar-nos després de la parada obligada per la pandèmia.
Farem un recorregut suau, sobre terreny pla i accessible a totes les persones, per un dels entorns més agradables i bonics del Baix Llobregat, que acabarem a la platja del Prat.
Aprofitarem per provar, conèixer i corregir els moviments de la Marxa Nòrdica, així com entendre i gaudir dels seus beneficis.

Contacte
Correu electrònic
info@nordicwalkingterapeutic.com
Telèfon
659 863 598
Nom de l'empresa organitzadora
Nordic Walking Terapèutic (NWT)®
Data de celebració
4 de juliol de 2020
Horari
De 8:30 a 11 h
Població
El Prat de Llobregat
Adreça on té lloc l'activitat
Espai Protegit
Preu
15 € Inclou el préstec dels bastons per als participants per a qui no els tingui (Recomanable portar els propis si es disposa d'ells). Els bastons estaran desinfectats i les dragoneres rentades.
Mesures de seguretat
Per la seguretat de tots/es, hem de seguir uns protocols d'acord amb les normes i mesures d'higiene sanitàries. És important que abans de començar llegeixis atentament aquestes normes perquè et vagis familiaritzant i sàpigues el que has de portar a les sortides i com es desenvoluparan. Si tens qualsevol dubte, estarem encantats d'explicar-te el que necessitis. NORMES: 1. Sigues puntual per facilitar el desenvolupament de l'activitat. 2. Porta la teva mascareta sanitària neta i ben col·locada. És imprescindible portar-la per la seguretat de tots. ** Important: només estan exclosos de portar la mascareta sanitària aquelles persones que per problemes de salut estigui contraindicat i hagin estat aconsellats pel seu metge. 3. Porta una ampolla petita de gel hidroalcohòlic per rentar-te les mans a l'inici i al final de l'activitat. 4. Recorda portar una motxilla petita amb el que necessites (gel hidroalcohòlic, mocadors de paper, aigua, fruita, medicació de rescat qui la necessiti, ...) 5. Es recomana portar roba acabada de rentar.