Som el teu estiu

Cuina Miracle a Sant Just Desvern

Població: 
Sant Just Desvern
|
Telèfon: 
933 729 898
|
Email : 
miracle@cuinamiracle.com
|
Iniciem la nostre activitat com a restaurant després d'una aturada de més de dos mesos al restaurant Cuina Miracle. On, a més de poder seure per menjar, també et podràs emportar un dels nostres menús cap a casa o l’oficina. Fem una cuina honesta, senzilla i de qualitat on combinem els nostres coneixements de cuina tradicional amb els menjars típics d’altres països.
La nostra carta canvia cada dia ja que treballem amb producte de proximitat i temporada. Per aconseguir-ho, som nosaltres mateixos que anem a comprar la fruita i verdura al mercat majorista, Mercabarna, per garantir la frescor, durabilitat i salubritat dels productes que utilitzem.
A més de trobar un menú diari, també ens pots encarregar menjar per celebrar una festa particular entre família i amics o bé un càtering d’empresa. Et farem un pressupost a mida segons les teves necessitats. A la nostra pàgina web www.cuinamiracle.com podràs consultar molts dels plats que fem i trobaràs altres curiositats i informació de contacte i horaris. Ens podeu seguir també a Instagram i Facebook: @cuinamiracle
Mesures de seguretat: 
A més de seguir les mesures de seguretat necessàries per la nostra feina tal com estableix el departament de sanitat, hem establert uns protocols de seguretat derivats de la covid-19 per tal de garantir que els nostres clients es sentin a gust, tranquils i segurs. Algunes de les noves mesures són les que detallem a continuació: Limitem l’aforament del local. Obliguem a la desinfecció de mans a l’entrada i sortida del local. Mantenim distancia de seguretat de com a mínim 2 metres entre comensals. Desinfecció de taula i cadira abans de que un altre client pugui seure. Desinfecció del bany després de cada ús. Tots els treballadors aniran protegits amb mascaretes. El servei de taules es farà mantenim en la mesura del possible la distancia de seguretat. Possiblement em deixo alguna mesura més, però volíem destacar les més importants i rellevants. Podem entendre que aquest virus hagi pogut generar certa desconfiança i incertesa però us podem garantir que: la nostra pròpia seguretat és la que volem per als nostres clients. És per aquest motiu que hem estat dels darrers en obrir les nostres portes, per que pensem en vosaltres.
Data celebració: 
Estiu 2020
Horari de visita: 
De dilluns a divendres de 9 h a 16 h. Dissabtes, diumenges i festius de 9 h a 15 h
Població: 
Sant Just Desvern
Adreça on té lloc l'activitat: 
Avinguda Industria 1, local 1
Preu: 
Menú bàsic per menjar al local, 12,50 €. Menú bàsic per emportar, 11€.

Contacte

Nom de l'empresa organitzadora: 
Cuina MIracle
Telèfon: 
933 729 898
Email : 
miracle@cuinamiracle.com


© Consorci de Turisme del Baix Llobregat | Parc Torreblanca N-340 pk 1249, 08980 Sant Feliu de Llobregat | turisme@elbaixllobregat.cat | T. 936852400 | F. 936851868