Restaurant La Terrassa de Can Fisa a Corbera de Llobregat

Aquesta activitat ha expirat.

Visita el nostre web www.turismebaixllobregat.com

Comparteix:
La Terrassa de Can Fisa té un encant especial per gaudir de l'estiu, en un ambient fresc i relaxat. Amb una cuina que combina els millors ingredients de la gastronomia autòctona d'una regió amb gran tradició agrícola i mediterrània. Plats seleccionats amb cura i elaborats amb productes frescos de proximitat de proveïdors de la zona de màxima confiança. Després de sopar al ritme de la música chill-out, es pot gaudir dels nostres magnífics gin-tònics, caipirinhes, mojitos... i còctels sense alcohol.
I ara també us podeu emportar els plats més suculents del Restaurant Can Fisa a casa vostra de dilluns a diumenge per telèfon i per e-mail amb una antelació de 24 hores.
Important: La comanda no es considerarà realitzada fins que rebeu la confirmació per part del restaurant. Podeu venir a buscar la vostra comanda a l'hora establerta prèviament en el moment de la confirmació. Agraïm la vostra confiança.
 
 
 
Fitxers adjunts
Contacte
Correu electrònic
canfisa@canfisa.com
Telèfon
936 500 000
Nom de l'empresa organitzadora
Hotel Restaurant Can Fisa
Data de celebració
Estiu 2020
Horari
Obert tots els dies d'estiu de 13:30 a 15:30 i de 20:30 a 22:30.
Població
Corbera de Llobregat
Adreça on té lloc l'activitat
Bellavista, 1
Preu
Menú Bellavista: 25 €
Mesures de seguretat
El nostre compromís: preparem els nostres plats seguint estrictes mesures d'higiene. Utilitzem productes de proximitat de proveïdors de la zona de màxima confiança. Can Fisa és molt conscient del difícil moment que estem vivint, per aquest motiu garantim que apliquem tots els protocols sanitaris. Tots els nostres plats estan elaborats a casa, amb molt de compte i seguint totes les mesures sanitàries.