Tastamm at home a Gavà amb un 30% de descompte!!

Aquesta activitat ha expirat.

Visita el nostre web www.turismebaixllobregat.com

Comparteix:

Durant el mes d'agost, emportat el que vulguis a casa i gaudiràs d'un 30% de descompte amb la promoció "CodigoVeranoal30"!!!

Ja pots gaudir de les teves hamburgueses favorites a casa teva. I és que en Tasta'mm estem posant a punt tastammathome.com, un servei amb el qual t'acostarem l'essència dels nostres productes.

Per començar, en aquesta nova web podràs trobar les teves hamburgueses favorites, des de la Classic fins a la Green Apple, passant per la Fish o la Vegetariana, entre altres.

Però també podràs triar entre diversos tipus d'amanides o plats per picar i compartir com delícies de pollastre o trencades. I tot això amb la salsa que vulguis!

Però amb això no acabem! perquè també t'oferirem els nostres deliciosos postres, diversos menús infantils o escollir la beguda que vulguis entre refrescos, aigua o vi. 

Així que anima't i gaudeix amb el tastammathome.com!!!!

 

Contacte
Correu electrònic
info@tastamm.cat
Telèfon
936 389 746
Nom de l'empresa organitzadora
Restaurante Tasta'mm Burger&Gin
Data de celebració
Estiu 2020
Horari
Agost: de dimarts a diumenge: 18 a 2h. Dissabtes i diumenges: de 12:30 a 17 h.
Població
Gavà
Adreça on té lloc l'activitat
Santa Creu de Calafell, 96
Preu
Preu mig a la carta, 18 €. Menú cap de setmana, 19 €. Menú de temporada entre 22 € i 28 €.
Mesures de seguretat
Les primeres novetats les trobareu només arribar. Altres les apreciareu sobre la marxa, com les mesures d'higiene i distància. Amb la carta de sempre, amb la qualitat de sempre, les burguers de sempre, Només ajustats a les condicions d'aforament i higiene que estem OBLIGATS a complir en aquesta fase de desconfinament. Bé, i alguna que altra sorpresa ... No oblideu portar el telèfon mòbil!