Som el teu estiu

Follia a la fresca a Sant Joan Despí

Població: 
Sant Joan Despí
|
Telèfon: 
934 771 050
|
Email : 
follia@follia.com
|

Davant de la contingència ens hem volgum posicionar de la manera més fresca i lleugera que hem sabut fer, dues paraules que ara més que mai tots agraïm. Després dels dubtes, les pors, els “i si…” hem decidit tirar-nos a la piscina. Com?

Fent un Follia a la fresca, més relaxat, per a tothom, els de sempre i els que mai heu vingut abans; sense pretencions, per passar-nos-ho bé! Alguns platets del Follia i altres de nous, plats que ens vindríen de gust a nosaltres mateixos si vinguéssim a la nostra terrassa. Cerveses, vermuts i musiqueta sota la copa d’un til·ler florit!

Les mascaretes, les distàncies, els gels ja ho fan tot massa complicat com per obrir fent una cuina molt complexa, amb serveis difícils.Si alguna cosa ens ha ensenyat aquesta situació és que els que segueixin fent el que feien abans no es donaran la posiblitat de fer el que vulguin.
O sigui que sí, ens ve de gust seguir amb una proposta informal de moment, fins que estiguem preparats per escollir quin es el següent pas. Esteu tots convidats a venir i a disfrutar de la nostra proposta més fresca!

Seguim amb el nostre servei de Take Away totes les nits i dissabte al migdia.

Mesures de seguretat: 
Consultar pdf sobre les nostres mesures de seguretat sanitàries
Data celebració: 
Estiu 2020
Població: 
Sant Joan Despí
Adreça on té lloc l'activitat: 
Creu de Muntaner 17
Documentació adjunta: 

Contacte

Nom de l'empresa organitzadora: 
Follia
Telèfon: 
934 771 050
Email : 
follia@follia.com


© Consorci de Turisme del Baix Llobregat | Parc Torreblanca N-340 pk 1249, 08980 Sant Feliu de Llobregat | turisme@elbaixllobregat.cat | T. 936852400 | F. 936851868