Som el teu estiu

La Masia d'Esplugues

Població: 
Esplugues de Llobregat
|
Telèfon: 
637 26 73 67
|
Email : 
masia@calblay.com
|
Ja estem tornant mica en mica a la normalitat. Al Grup Cal Blay ens esforcem al màxim per tal que la vostra visita a casa nostra sigui molt satisfactòria i molt segura. Així, els clients un cop arriben a les instal•lacions de la Masia d'Esplugues, l'espai perfecte per gaudir d'un dia tranquil, es trobaran totes les mesures de seguretat establertes per a la prevenció del contagi per coronavirus SARS-CoV-2.
El nostre personal disposa de l’equip de protecció individual (EPI) que requereix aquesta pandèmia: mascaretes, guants, solucions hidroalcohòliques. També establim control de presa de temperatura corporal al personal a l’inici de la jornada laboral i realitzem la formació adient per dur a terme les bones pràctiques de manipulació i de neteja i desinfecció que recreix l’actual situació. Podeu consultar amb detall totes les nostes mesures en el document adjunt.
I recordeu que estem, com sempre, al vostre servei amb la cuina més genuïna que inclou des de la tradicional penedesenca, fins a la més moderna, oberta al món i a la innovació culinària.
Mesures de seguretat: 
Els clients un cop arriben a les instal•lacions de Cal Blay es trobaran totes les mesures de seguretat establertes per a la prevenció del contagi per coronavirus SARS-CoV-2. El nostre personal disposa de l’equip de protecció individual (EPI) que requereix aquesta pandèmia: - Mascaretes - Guants - Solució hidroalcohòliques (per a la desinfecció de mans) Així com també establim control de presa de tº corporal al personal l’inici de la jornada laboral i realitzem la formació adient per dur a terme les bones pràctiques de manipulació i de neteja i desinfecció que recreix l’actual situació.
Data celebració: 
Estiu 2020 - Tancat a l'agost
Horari de visita: 
De dilluns a diumenge de 13 h a 16 h. Tancat a l'agost.
Població: 
Esplugues de Llobregat
Adreça on té lloc l'activitat: 
Av. dels Països Catalans 58
Preu: 
Menu laborable 22 € i cap de setmana a partir de 32 €
Documentació adjunta: 

Contacte

Nom de l'empresa organitzadora: 
La Masia d'Esplugues
Telèfon: 
637 26 73 67
Email : 
masia@calblay.com


© Consorci de Turisme del Baix Llobregat | Parc Torreblanca N-340 pk 1249, 08980 Sant Feliu de Llobregat | turisme@elbaixllobregat.cat | T. 936852400 | F. 936851868