Som el teu estiu

Visita els Espais Naturals del Delta del Llobregat

Població: 
El Prat de Llobregat
Viladecans
|
Telèfon: 
93 479 32 01
|
Email : 
administracio@consorcidelta.org
|

Visita els Espais Naturals del Delta del Llobregat, un bonic paratge per passejar i gaudir de la natura. No us oblideu els prismàtics!

 

Podreu visitar el Remolar (itineraris interiors) o a Cal Tet (itineraris 1, 2, 3, Bunyola, Carrabiners i Semàfor) amb nou horari fins el dia 31 d'agost: de 8 a 14 h de dimarts a diumenge.

 

Descarrega't el mapa aquí

 

Mesures de seguretat: 
Caldrà respectar el nou aforament limitat, fer us de mascaretes i respectar la distància de seguretat amb altres visitants. AFORAMENT LIMITAT: L'aforament és limitat, tant d'accés als espais naturals com als aguaits. En cas que estigui complet, caldrà esperar torn. TEMPS MÀXIM D'ESTADA: Hi ha un temps d'estada màxima, depenent de l'espai natural. NO ES FAN RESERVES PRÈVIES: En el cas que l'aforament estigui complet, caldrà esperar el torn. Hi ha habilitada una zona d'espera a l'entrada. TANCAT L'ACCÉS A LA PLATJA DEL REMOLAR PER LA RIERA DE SANT CLIMENT: Es pot accedir a la platja de Viladecans pel camí del Mar i per la Murtra (actualment amb l'aparcament tancat).
Data celebració: 
Setembre 2020
Horari de visita: 
Dimarts a Diumenge de 8 h a 14 h.
Població: 
El Prat de Llobregat
Viladecans
Adreça on té lloc l'activitat: 
Espais Naturals del Delta del Llobregat
Preu: 
Gratuït. No es fan reserves prèvies.

Contacte

Nom de l'empresa organitzadora: 
Consorci per a la Protecció i la Gestió dels Espais Naturals del Delta del Llobregat
Telèfon: 
93 479 32 01
Email : 
administracio@consorcidelta.org


© Consorci de Turisme del Baix Llobregat | Parc Torreblanca N-340 pk 1249, 08980 Sant Feliu de Llobregat | turisme@elbaixllobregat.cat | T. 936852400 | F. 936851868