Som el teu estiu

Visita guiada a la Pineda de Can Camins al Prat de Llobregat

Població: 
El Prat de Llobregat
|
Telèfon: 
93 479 32 01
|
Email : 
administracio@consorcidelta.org
|

La pineda de Can Camins és una de les poques zones de Catalunya que reprodueix, amb un estat de conservació excepcionalment bo, el conjunt de comunitats vegetals propi de la rereduna mediterrània. Destaca per la varietat d’orquídies i fongs que hi viuen. Entre la fauna trobem ocells boscans, com la mallerenga carbonera o el raspinell, o rèptils com el sargantaner petit. És un hàbitat de bosc pulvinular, molt delicat, i per això no es permet l’accés lliure

Si vols conèixer aquest espai natural del litoral pratenc, participa en una de les visites guiades gratuïtes que es fan el primer diumenge de cada mes.

De forma excepcional aquesta visita guiada, a més, permetrà descobrir i conèixer els insectes que hi podem trobar de la mà d'un expert  entomòleg. 

Punt de trobada: Oficina de Turisme. Can Camins. La Porta del Delta. Camí de la platja, davant de la pineda de Can Camins.  

Preu:  Activitat gratuïta/ No cal inscripció prèvia, nombre màxim de participants 25 persones/visita.

 

Si necessiteu més informació, o ens voleu adreçar alguna consulta en relació a aquest acte, no dubteu a utilitzar el formulari Contactar aquí, i us respondrem el més aviat possible.

 

Mesures de seguretat: 
Caldrà respectar el nou aforament limitat, fer us de mascaretes i respectar la distància de seguretat amb altres visitants.
Data celebració: 
6 de setembre de 2020
Horari de visita: 
 A les 10 h i a les 12 h
Població: 
El Prat de Llobregat
Adreça on té lloc l'activitat: 
Pineda de Can Camins
Preu: 
Activitat gratuïta

Contacte

Nom de l'empresa organitzadora: 
Consorci Delta Llobregat i Ajuntament del Prat de Llobregat
Telèfon: 
93 479 32 01
Email : 
administracio@consorcidelta.org


© Consorci de Turisme del Baix Llobregat | Parc Torreblanca N-340 pk 1249, 08980 Sant Feliu de Llobregat | turisme@elbaixllobregat.cat | T. 936852400 | F. 936851868