Som el teu estiu

Platja del Prat de Llobregat

Població: 
El Prat de Llobregat
|
Telèfon: 
93 379 00 50
|

La platja del Prat té una amplia zona totalment equipada convivint amb zones d’important valor natural que conserven comunitats vegetals i animals pròpies dels sorrals costaners.

És la platja que més amplada té de tot el Baix Llobregat, uns 100 metres.

Un espai únic, format per diferents zones, amb una longitud total de 5,5 km que s'esten des de la desembocadura del riu Llobregat fins a l'estany del Remolar. Vorejat per la pineda de Can Camins, i les zones del Remolar i la Roberta, que es troben íntegrament incloses dins la Xarxa Natura 2000.

Des de finals de juny es pot gaudir de les guinguetes. Això sí, enguany caldrà fer-ho amb especial prudència i responsabilitat.

 

Aquest estiu, més que mai, gaudim de la platja amb seguretat:

Normes sanitàries a la platja: 
Consulteu més informació aquí.

Transport i mobilitat
Consulteu els horaris i recorreguts aquí.

Aparcament de bicicletes vigilat:

Vine a gaudir de la platja en bici i l'ajuntament te la vigilarà de forma gratuïta en dos aparcaments de bicicletes: passera 21 i passera 11. Més informació aquí.

 

 

Infoplatges: consulta el nivell d'ocupació de les platges en temps real. 

Mesures de seguretat: 
En instal·lar-nos a la platja, caldrà que: Mantinguem la distància mínima de 2 metres entre grups de persones. Vigilem que els nostres objectes personals (parasols, bosses, etc) respectin la distància mínima de 2 metres. Si no és possible mantenir la distància, fem servir la mascareta. Ens rentem sovint les mans amb gel hidroalcohòlic. Evitem aglomeracions. Mirem d’escurçar les estades per tal que tothom tingui l’oportunitat de gaudir de la platja. Llencem mascaretes, guants i brossa a la paperera. Al final d'aquesta informació trobareu un document (format pdf.) amb diverses indicacions i recomanacions per gaudir de la platja amb seguretat.
Data celebració: 
Estiu 2020
Població: 
El Prat de Llobregat

Contacte

Nom de l'empresa organitzadora: 
Ajuntament del Prat de Llobregat
Telèfon: 
93 379 00 50


© Consorci de Turisme del Baix Llobregat | Parc Torreblanca N-340 pk 1249, 08980 Sant Feliu de Llobregat | turisme@elbaixllobregat.cat | T. 936852400 | F. 936851868