Som el teu estiu

Platja de Gavà

Població: 
Gavà
|
Telèfon: 
900 66 33 88
|
Email : 
ajuntament@gava.cat
|

Els 4 quilòmetres de litoral marítim amb els que compta Gavà, oferixen al visitant tots els serveis necessaris per gaudir d'unes bones vacances, a més de l'aigua i d'una sorra en perfecte estat.

La platja també gaudeix d'una pineda única, de 400 metres d'amplada,que arriba fins a primera línia de mar. A més, el seu passeig marítim ha esta distingit amb el prestigiós premi FAD d'arquitectura exterior. Guardonada amb la "Bandera Blava", la Q de Qualitat Turística i el Compromís per la Sostenibilitat Turística Biosphere.

 

TRANSPORT I MESURES

 

A la platja millor en bus o en bici. Descarrega't el fulletó aquí

Mesures de seguretat. Descarrega't el fulletó aquí

 

 

Infoplatges: consulta el nivell d'ocupació de les platges en temps real. 

Mesures de seguretat: 
Aquesta temporada de platges ve marcada per l’adopció de mesures per garantir la màxima seguretat de les persones usuàries. Mantenir la distància de seguretat: - 2 metres entre banyistes, tovalloles, gandules. - 4 metres entre eixos de para-sols. - Evitar les reunions de més de 15 persones. Rentar-se i desinfectar-se les mans freqüentment amb sabó o gel hidroalcohòlic. Evitar tocar-se els ulls, el nas i la boca sense haver-se rentat abans les mans. No compartir la tovallola, estris de banys o altres objectes. Si s’han de compartir, desinfectar-los abans. No compartir menjar. Activitats esportives: - No es recomana els esports col·lectius de més de 15 persones.- Preferentment de forma individual i sense contacte físic. - Evitar la utilització de les instal·lacions esportives o jocs infantils. Utilitzar amb mesura les dutxes i renta-peus, lavabos, vestuaris i altres serveis similars. - Màxim 1 persona. Excepte acompanyants de persones que necessitin assistència. - Evitar la formació de cues. Respectar les indicacions dels socorristes i personal que realitzi tasques informatives i de control. Estar atents als senyals, cartells i avisos de megafonia. Rentar la tovallola i el banyador quan s’arriba a casa.
Data celebració: 
Estiu 2020
Població: 
Gavà

Contacte

Nom de l'empresa organitzadora: 
Ajuntament de Gavà
Telèfon: 
900 66 33 88
Email : 
ajuntament@gava.cat


© Consorci de Turisme del Baix Llobregat | Parc Torreblanca N-340 pk 1249, 08980 Sant Feliu de Llobregat | turisme@elbaixllobregat.cat | T. 936852400 | F. 936851868