Som el teu estiu

Platja de Viladecans

Població: 
Viladecans
|
Telèfon: 
93 635 18 00
|

A Viladecans trobaràs platges verges a prop de Barcelona. Les platges de Viladecans són uns dels molts valors naturals del municipi on hi ha molt a escollir.

Les platges de la Pineda, la Murtra i de Cal Francès són platges amb certes diferències, però que permeten gaudir d'aquesta zona natural, les dues primeres amb aparcaments i guixetes, i l'última envoltada de pinedes. La platja del Remolar és una platja verge que permet gaudir de la natura mutjançant un ús responsable. Gran part de la platja està ocupada per la vegetació dunar i basses d’aigua temporal.

 

Les platges de Viladecans comptaran aquest estiu amb un nou servei d'informació i vigilància per garantir les condicions de seguretat sanitàries. Si voleu accedir a la platja de Viladecans en cotxe, trobareu tota la informació aquí

 

 

Infoplatges: consulta el nivell d'ocupació de les platges en temps real. 

Mesures de seguretat: 
Mantenir la distància mínima de 2 metres entre persones i grups de persones que no convisquin, tant fora com dins de l’aigua / Evitar aglomeracions. / Si no és possible mantenir la distància, fem servir la mascareta. / Es recomana mantenir una distància de seguretat de 6 m respecte de la primera línia de mar. / És recomanable rentar-se sovint les mans amb gel hidroalcohòlic. / Es recomana accedir a la sorra amb un calçat diferent del que s'utilitzi pel carrer.
Data celebració: 
Estiu 2020
Població: 
Viladecans

Contacte

Nom de l'empresa organitzadora: 
Ajuntament de Viladecans
Telèfon: 
93 635 18 00


© Consorci de Turisme del Baix Llobregat | Parc Torreblanca N-340 pk 1249, 08980 Sant Feliu de Llobregat | turisme@elbaixllobregat.cat | T. 936852400 | F. 936851868