Xiringuito Carita Morena a Castelldefels

Aquesta activitat ha expirat.

Visita el nostre web www.turismebaixllobregat.com

Comparteix:
Carita Morena és un preciós xiringuito a la platja de Castelldefels amb una estètica cuidada fins al més mínim detall on gaudir d'una carta mediterrànea fresca, amb productes de proximitat, així com una interminable llista de sucs naturals i còctels. Disposem de zona de gandules, parasols i tendalls.
Va ser el primer xiringuito del Grupo Lancaster i amb el temps ha esdevingut un dels locals de referencia de la zona. Enguany hem obtingut la Certificació Biosphere de Turisme Sostenible.  
Contacte
Correu electrònic
cbc@grupolancaster.com
Telèfon
608 851 372
Nom de l'empresa organitzadora
Grupo Lancaster
Data de celebració
Estiu 2020
Horari
De 9 h a 24 h
Població
Castelldefels
Adreça on té lloc l'activitat
Carrer, 6
Preu
25 €
Mesures de seguretat
El Grupo Lancaster seguim estrictament les mesures que indica l'administració en cada fase. Mesures de seguretat del Beach Club: - Un sol accés - Ús obligatori de mascareta per a accedir - Control de temperatura a l'accés - Gel higienitzant a l'accés - Cartes del restaurant d'un sol ús i en codi QR - Monodosis de sal, pebre, oli, vinagre i altres elements d'acompanyament als plats - Codi QR per a totes les cartes i serveis del xiringuito - Personal amb mascaretes - Ús dels lavabos per a un sol usuari - Neteja i desinfecció de tots els elements tal i com indica la normativa