Som el teu estiu

Xiringuito Iguana

Població: 
Castelldefels
Gavà
El Prat de Llobregat
|
Telèfon: 
678 218 845
|
Email : 
info@chiringuitoiguana.com
|
Xiringuito Iguana Castelldefels és un dels xiringuitos més coneguts d'aquesta localitat barcelonina. Fundat l'any 2003, va ser pioner en oferir un servei de restauració de qualitat a peu de platja. En posteriors anys, Grup Iguana ha anat consolidant el seu lideratge amb altres xiringuitos al llarg de 15 km de platja al Baix Llobregat: Iguana del Prat, Iguana Gavà Mar i Iguana Les Botigues de Sitges. Tots ells amb la filosofia d'oferir un servei de restauració de qualitat i espais moderns i acollidors. Els xiringuitos Iguana, situats en zones privilegiades de reconegudes platges i amb una decoració en tons blancs que recorden illes paridisíacas, t'ofereixen una completa carta de cuina mediterrània, fresca i saludable, al costat d'un gran equip al teu servei. Compten amb unes vistes imponents que resultaran ideals per gaudir de bells capvespres, mentre gaudeixes de les seves cartes de còctels, smoothies i sucs naturals. A més, compten amb serveis de màxim confort com hamaques, gandules i para-sols, perfectes per a una bona sessió de relax i desconnexió a la riba de la mar.
Un paradís molt a prop teu!
Mesures de seguretat: 
Tots els Xiringuitos Iguana estan adaptats amb totes les mesures de seguretat recomanades per prevenir el Covid-19. Els protocols inclouen la formació dels treballadors que atenen amb mascareta, dispensació de gels desinfectants per a ús de personal i clients, desinfecció d'equipament i zones comunes, manteniment de distància de seguretat entre taules, cartes en QR per evitar el contacte, i estrictes controls higiènics en cuina.
Data celebració: 
Estiu 2020
Horari de visita: 
De dilluns a diumenge: 9 h a 24 h.
Població: 
Castelldefels
Gavà
El Prat de Llobregat
Adreça on té lloc l'activitat: 
Passeig Marítim, 352

Contacte

Nom de l'empresa organitzadora: 
Iguana Group
Telèfon: 
678 218 845
Email : 
info@chiringuitoiguana.com


IGUANA IGUANA IGUANA

© Consorci de Turisme del Baix Llobregat | Parc Torreblanca N-340 pk 1249, 08980 Sant Feliu de Llobregat | turisme@elbaixllobregat.cat | T. 936852400 | F. 936851868