Som el teu estiu

Per bruixa i metzinera. La cacera de bruixes a Catalunya al Museu Palau Mercader

Població: 
Cornellà de Llobregat
|
Telèfon: 
933 77 00 25
|
Email : 
museumercader@aj-cornella.cat
|

El Museu Palau Mercader obre de nou les seves portes!

A partir del diumenge 28 de juny, podreu visitar lliurement i de forma gratuïta l'exposició temporal "Per bruixa i metzinera. La cacera de bruixes a Catalunya” produïda pel Museu d’Història de Catalunya. 

El fenomen de la bruixeria ha generat un gran nombre de tòpics, que sovint han estat utilitzats en les arts plàstiques, la literatura i el cinema. La bruixa que vola dalt d’una escombra, que es troba amb les seves companyes en sàbats nocturns i que disposa de poders malèfics atorgats pel diable posseeix un gran atractiu en l’àmbit de la creació. La bruixeria i la seva repressió susciten un gran nombre d’interrogants als quals volem donar resposta amb aquesta exposició temporal al Museu Palau Mercader.

Fins el 25 d'octubre!

Mesures de seguretat: 
Des del Museu Palau Mercader hem treballat per garantir les mesures de seguretat dins els espais del Palau, perquè pugueu gaudir d'una visita sense riscos. Trobareu gels hidroalcohòlics a la vostra disposició, límit d'aforament, i serà obligatori l'ús de mascareta en tot el recinte.
Data celebració: 
Estiu 2020
Horari de visita: 
De dilluns a divendres de 8 a 14 h, i diumenges i festius de 10 a 14 h (24 de juny tancat).
Població: 
Cornellà de Llobregat
Adreça on té lloc l'activitat: 
Ctra. de l'Hospitalet, s/n
Preu: 
Gratuït

Contacte

Nom de l'empresa organitzadora: 
Museu Palau Mercader
Telèfon: 
933 77 00 25
Email : 
museumercader@aj-cornella.cat


© Consorci de Turisme del Baix Llobregat | Parc Torreblanca N-340 pk 1249, 08980 Sant Feliu de Llobregat | turisme@elbaixllobregat.cat | T. 936852400 | F. 936851868