Som el teu estiu

Concert Mancha 'e Plátano al Castell de Castelldefels

Població: 
Castelldefels
|
Telèfon: 
93 685 32 42
|
Email : 
informacio@contrabaix.com
|

Mancha ‘E Plátano és una trobada entre artistes porto-riquenyes que viuen a Barcelona. És un grup de percussió, cant, poesia i ball que gira entorn del gènere afro porto-riqueny anomenat Bomba. Neix arran de la necessitat popular de reafirmar la seva identitat, aquesta vegada des de la realitat que les envolta a Barcelona i l’esforç d’apaivagar la distància geogràfica amb el ritme dels tambors. La Bomba és un gènere de música i ball popular afrodescendent nascut a Puerto Rico en el segle XVI a les hisendes sucreres. Les persones esclaves es reunien després de les llargues jornades per a desfogar-se i descansar, però també per a organitzar les escapades, plorar als perduts i per a celebrar el triomf d’aquells que havien fugit cap a la llibertat, els cimarrones.

 

Marina Molina -Veu i percussió
Daniela Torres – Veu, percussió, saxo alt
Ámbar Rosado – Veu i percussió
Valentina Sousa – Veu i percussió
Isadora López – Veu i ball
Osvaldo Jiménez – Percussió
Diego Coppinger – Baix elèctric
Kevin Díaz – Teclat
Leonardo Torres – Trompeta
Sergi Aragó – Trombó

Mesures de seguretat: 
Recorda que a tots el espais cal mantenir una distància de seguretat entre persones de 1’5 metres. L’ús de la mascareta és obligatori en espais tancats i en espais públics, i especialment quan no puguis mantenir la distància de seguretat amb la resta de persones. Les cadires estan situades per mantenir les distàncies de seguretat. No les desplacis del lloc. L’accés i el desallotjament dels espais es farà de manera esglaonada. Caldrà seguir sempre les senyalitzacions i indicacions del personal d’acomodació. Serà necessari arribar als espais de representació amb un mínim de 30 minuts d’antelació per facilitar l’entrada esglaonada. Si penses que pots tenir símptomes del covid-19 o has estat en contacte amb algú diagnosticat del virus, queda’t a casa.  Les mesures seran de compliment obligatori per part de tots els assistents.
Data celebració: 
13 d'agost de 2020
Horari de visita: 
A les 22 h
Població: 
Castelldefels
Adreça on té lloc l'activitat: 
Castell de Castelldefels
Preu: 
Gratuït

Contacte

Nom de l'empresa organitzadora: 
Cicle ContraBaix
Telèfon: 
93 685 32 42
Email : 
informacio@contrabaix.com


© Consorci de Turisme del Baix Llobregat | Parc Torreblanca N-340 pk 1249, 08980 Sant Feliu de Llobregat | turisme@elbaixllobregat.cat | T. 936852400 | F. 936851868