Som el teu estiu

Descobertes en bici: Una passejada diferent pel Delta del Llobregat

Població: 
Viladecans
|
Telèfon: 
93 647 21 21
|
Email : 
reserves@fundaciosigea.org
|

A la zona del Delta del Llobregat hi ha espais de gran valor com la Reserva Natural del Remolar-Filipines, el Parc Agrari del Baix Llobregat, els espais naturals del riu, les platges…

Des de Fundació Sigea us volem acompanyar a descobrir alguns dels llocs més ben preservats del Delta del Llobregat i, a més, fer-ho en BICICLETA ja que creiem que és la millor manera de gaudir-los.

Tenim a la vostra disposició tres recorreguts que s’adapten perfectament a les condicions que trobem al Delta del Llobregat: terreny pràcticament pla, carrils bici, accesible per famílies amb nens petits.

Us animem a participar en aquests recorreguts i descobrir el Delta del Llobregat des d’un punt de vista diferent!

Si no teniu bici, no és cap problema. Fundació Sigea disposa d’una flota de bicicletes plegables adaptades a moltes mides.

Mesures de seguretat: 
A causa de les últimes instruccions del PROCICAT sobre les mesures de seguretat i higiene, els grups han de ser d'un màxim de 15 persones, no poden tenir cap contacte amb altres grups ni utilitzar els mateixos espais de forma rotativa. Places limitades. Tots els consells que us deixem a continuació, s'han extret del pla del CSD per a l'esport a l'aire lliure i s'han adaptat a les descobertes en bici. Ho hem dividit en tres fases, perquè tinguis clar què és recomanable fer en cadascuna d'elles. Abans de sortir amb la bicicleta: – Procura ser autosuficient. És a dir, que no hagis de necessitar l'ajuda de ningú per si punxes o tens qualsevol avaria. Això provocaria que no respectessis la distància de seguretat de 2 metres. – Les bicicletes de Fundació Sigea estan desinfectades, però si vols estar més segur, empra guants d'un sol ús. Mesures d'higiene durant el temps que estàs amb bici: – Si pots usar màscara o buff per a tapar la boca. Millor. Sobretot quan et creuis amb altres ciclistes. Això gairebé obligatori per al ciclisme urbà, ja que et trobaràs amb molta gent al teu voltant – Porta ulleres per a protegir-te els ulls. – És important procurar no escopir durant la ruta i portar un mocador d'un sol ús per si necessites fer-ho – Procura no tocar res que no sigui la teva bici i no tocar-te la cara amb les mans. Higiene quan arribis a casa: – Igual que quan vas a llocs tancats fora de casa, convé netejar i desinfectar tot el que has utilitzat per si de cas s'ha contaminat. – El primer que has de fer és deixar tot el que has usat bici, casc, sabatilles, mòbil... en un lloc en l'entrada de casa amb la qual ningú de la família tingui contacte. – I tot seguit has de rentar-te les mans i passar per la dutxa. – El següent serà recollir tota la roba utilitzada i portar a la rentadora. – Després toca desinfectar tot el que has emprat en la ruta i que no és rentable en la rentadora. Casc, sabatilles, bicicleta, ulleres, mòbil, bidó... – No oblidis tirar els guants d'un sol ús al contenidor de la RESTA i rentar-te les mans amb gel res més deixar la bicicleta en el lloc.
Data celebració: 
Dissabtes i diumenges d'estiu 2020
Horari de visita: 
De 10 a 13 h
Població: 
Viladecans
Adreça on té lloc l'activitat: 
Passatge Llevant, 9 local 3C
Preu: 
Adults: 10 € / Nens: 5 € *Aquest preu inclou el lloguer de la bici

Contacte

Nom de l'empresa organitzadora: 
Fundació Sigea
Telèfon: 
93 647 21 21
Email : 
reserves@fundaciosigea.org


Descobertes en bici Descobertes en bici Descobertes en bici

© Consorci de Turisme del Baix Llobregat | Parc Torreblanca N-340 pk 1249, 08980 Sant Feliu de Llobregat | turisme@elbaixllobregat.cat | T. 936852400 | F. 936851868