Som el teu estiu

Desconfinem la ment i pintem amb Vi a Sant Esteve Sesrovires

Població: 
Sant Esteve Sesrovires
|
Telèfon: 
687 828 778
|
Email : 
info@tintaivi.com
|
Des de 36.00€
Comprar
*El personal sanitari tindrà un 15% de dte. en l'activitat.
 
 
L'experiència de pintar amb vi. A l'estudi d'art de l'artista Marta Arañó "Tinta i Vi" de Sant Esteve Sesrovires, ubicat a la comarca del Baix Llobregat i amb vins i caves del Penedès, visitarem l'estudi amb una copa de benvinguda i realitzarem una introducció a la pintura amb vi.
Practicarem aquesta tècnica tant innovadora (no cal saber dibuixar) endinsant-nos en les vinyes i paisatges de la comarca mitjançant projeccions de la zona.
 
Una activitat per a tota la família i per a grups reduïts. El vi utilitzat per pintar els nens, no conté alcohol. Els adults podran fer a la vegada el tast del vi amb què estaran pintant, gaudiran de Veure i Beure el vi de la nostra Terra i els infants podran fer tast de most, acompanyat d'un petit aperitiu de proximitat .
S’ofereix la possibilitat de recollir als clients a l'estació de tren de  FGC. Cal comunicar-ho al fer la reserva.
Capacitat màxima 14 persones (l'activitat es realitza al jardí).
Durada de tota l'activitat: 1:30 h a 2 h.
 
L'activitat inclou: visita al estudi d'art amb una copa de cava de benvinguda o most pels nens i nenes. L'experiència de pintar amb vi. Projeccions de la zona. Tast de vi i most i un aperitiu de proximitat.
 
 
Des de 36.00€
Comprar
Mesures de seguretat: 
En tot el recinte (interior i jardí), s'ha de mantenir la distància de seguretat de 2mts. en cas contrari serà obligatori l'ús de mascareta. L'estudi posa a la disposició dels visitants mascaretes i guants d'un sol ús a preu de cost. Les zones hauran estat desinfectades amb productes específics i amb virusides abans de cada activitat i un cop finalitzades. El material haurà estat tot esterilitzat, es proporcionarà 1 pac per cada assistents que després del nostre us, es tornarà i serà esterilitzat de nou. El material no es podrà compartir Les copes dels tastos hauran estat desinfectades amb virusides durant 24h i rentades posteriorment en rentavaixelles a màxima potència. Les taules, els mantells i cadires s'hauran desinfectat abans de totes les activitats i un cop finalitzades. El WC es podrà utilitzar amb 30' de distància d'una persona a un altre, avisant a Marta pel seu coneixement, perquè quan es realitzi l'ús es desinfectarà amb un virusida i que es deixarà actuar durant aquest temps apart de desinfectar els poms i d'altres elements d'ús. Els plats i d'altres utensilis en els aperitius (si es dona el cas) seran d'un sol ús. Si l'activitat es realitza en la sala interior, es mantindran les mesures descrites afegint la ventilació de la sala 15' cada hora, serà obligatori l'ús de mascareta. Per part de Tinta i Vi, s'entregarà als usuaris una Declaració Autoresponsable, on estaran indicades les mesures se seguretat aplicades en l'activitat per a la seva tranquil·litat, on es demanarà les seves dades per en cas de contagi, es pugi fer el seguiment de l'usuari per part de les Autoritats Sanitàries; en cap cas es faran servir per a qualsevol altre ús. També en aquest document, l'usuari declara que ni el signat de la Declaració, ni el seu nucli familiar, tenen cap símptoma que pugui fer pensar que en aquell moment puguin estar contagiat el SARS-COV2.
Data celebració: 
28 de juny, 1 i 12 de juliol de 2020
Horari de visita: 
Dia 12 de juny: 18 h. Dies 14 i 28 de juny: 11 h / Dia 28 de juny, 1 i 12 de juliol: 10:30 h
Població: 
Sant Esteve Sesrovires
Adreça on té lloc l'activitat: 
Carrer Roser 7
Preu: 
Adults: 36 €. Nens de 7 a 14 anys: 17 €. Nens de 5 i 6 anys: 10 €. Nens fins a 4 anys gratuïts.

Contacte

Nom de l'empresa organitzadora: 
Tinta i Vi, Estudi d'art Marta Arañó
Telèfon: 
687 828 778
Email : 
info@tintaivi.com


© Consorci de Turisme del Baix Llobregat | Parc Torreblanca N-340 pk 1249, 08980 Sant Feliu de Llobregat | turisme@elbaixllobregat.cat | T. 936852400 | F. 936851868