Som el teu estiu

Experimenta la pintura amb Vi - Especial Festa Major 2020 Sant Esteve Sesrovires

Població: 
Sant Esteve Sesrovires
|
Telèfon: 
687 828 778 Marta
|
Email : 
info@tintaivi.com
|

Experimenta la pintura amb Vi, tast de Vi, Cava i aperitiu. Tot amb productes locals, amb productes Km0 per començar molt bé la Festa Major de Sant Esteve Sesrovires.

A l'estudi d'art de l'artista Marta Arañó "Tinta i Vi" de Sant Esteve Sesrovires, ubicat a la comarca del Baix Llobregat i amb vins i caves del Penedès, visitarem l'estudi amb una copa de benvinguda i realitzarem una introducció a la pintura amb vi.

Practicarem aquesta tècnica tant innovadora (no cal saber dibuixar) endinsant-nos en les vinyes i paisatges de la comarca del Penedès mitjançant projeccions de la zona.

Una activitat plena d'experiències!

Activitat per a tota la família i per a grups reduïts. El vi utilitzat per pintar els nens, no conté alcohol. Els adults podran fer a la vegada el tast del vi amb què estaran pintant, gaudiran de Veure i Beure el vi de la nostra Terra i els infants podran fer tast de most, acompanyat d'un petit aperitiu de proximitat .

 

En aquest taller, celebrarem que comença la Festa Major de Sant Esteve Sesrovires i tant el cava, el vi i l'aperitiu seran de productors locals, provareu l'essència del nostre poble!.

Tota l’activitat inclou:

       -     Visita al estudi d'art

       -     Copa de cava de benvinguda (Cava de Sant Esteve Sesrovires) i most.

       -     L'experiència de pintar amb vi

       -     Projeccions de la zona

       -     Tast de vi de Sant Esteve Sesrovires i most       

       -     Aperitiu de productors locals de sant Esteve Sesrovires

Durada d''1h 30' a 2h

S’ofereix la possibilitat de recollir als clients a l'estació de tren de  FGC (Cal comunicar-ho al fer la reserva).

El preu indicat és a partir de 4 adults, en cas de voler fer la reserva menys persones cal consultar preus.

Primavera i estiu: capacitat màxima 14 persones (l'activitat es realitza al jardí).

Mesures de seguretat: 
En tot el recinte (interior i jardí), s'ha de mantenir la distància de seguretat de 2mts. en cas contrari serà obligatori l'ús de mascareta. L'estudi posa a la disposició dels visitants mascaretes i guants d'un sol us a preu de cost. Les zones hauran estat desinfectades amb productes específics i amb virusides abans de cada activitat i un cop finalitzades. El material haurà estat tot esterilitzat, es proporcionarà 1 pac per cada assistents que després del nostre us, es tornarà i serà esterilitzat de nou. El material no es podrà compartir Les copes dels tastos hauran estat desinfectades amb virusides durant 24h i rentades posteriorment en rentavaixelles a màxima potència. Les taules, els mantells i cadires s'hauran desinfectat abans de totes les activitats i un cop finalitzades. El WC es podrà utilitzar amb 30' de distància d'una persona a un altre, avisant a Marta pel seu coneixement, perquè quan es realitzi l'ús es desinfectarà amb un virusida i que es deixarà actuar durant aquest temps apart de desinfectar els poms i d'altres elements d'ús. Els plats i d'altres utensilis en els aperitius (si es dona el cas) seran d'un sol ús. Si l'activitat es realitza en la sala interior, es mantindran les mesures descrites afegint la ventilació de la sala 15' cada hora, serà obligatori l'ús de mascareta. Per part de Tinta i Vi, s'entregarà als usuaris una Declaració Autoresponsable, on estaran indicades les mesures se seguretat aplicades en l'activitat per a la seva tranquil•litat, on es demanarà les seves dades per en cas de contagi, es pugi fer el seguiment de l'usuari per part de les Autoritats Sanitàries; en cap cas es faran servir per a qualsevol altre ús. També en aquest document, l'usuari declara que ni el signat de la Declaració, ni el seu nucli familiar, tenen cap símptoma que pugui fer pensar que en aquell moment puguin estar contagiat el SARS-COV2.
Data celebració: 
29 de juliol de 2020
Horari de visita: 
18:30 h
Població: 
Sant Esteve Sesrovires
Adreça on té lloc l'activitat: 
Carrer Roser 7
Preu: 
Adults: 36 € / Nens de 7 a 14 anys: 17 / Nens de 5 i 6 anys: 10 € / Infants fins a 4 anys gratuïts

Contacte

Nom de l'empresa organitzadora: 
Tinta i Vi, Estudi d'art Marta Arañó
Telèfon: 
687 828 778 Marta
Email : 
info@tintaivi.com


Tinta i Vi, Estudi d'art Tallers de pintura amb vi-Tinta i Vi, Estudi d'Art Productes locals a l'Estudi d'Art Tinta i Vi Vinyes de Sant Esteve Sesrovires_Tinta i Vi Sant Esteve Sesrovires_Tinta i Vi

© Consorci de Turisme del Baix Llobregat | Parc Torreblanca N-340 pk 1249, 08980 Sant Feliu de Llobregat | turisme@elbaixllobregat.cat | T. 936852400 | F. 936851868