Som el teu estiu

Visita la Cripta Gaudí i la Colònia Güell

Població: 
Santa Coloma de Cervelló
|
Telèfon: 
93 630 58 07
|
Email : 
coloniaguell@adleisure.com
|

Visita la Cripta Gaudí declarada Patrimoni de la Humanitat per la UNESCO i la Colònia Güell, una colònia tèxtil plena de sorpreses a tan sols 20 minuts de Barcelona.

La visita es pot fer tots els caps de setmana i festius. 

 

20% de dte. a l'entrada per la visita amb audioguia

El preu de l'entrada per la visita amb audioguia és de 9,50 € / persona (sense dte.) i 7,60 € / persona (aplicant el 20% de dte).

Compra les teves entrades a: tickets.gaudicoloniaguell.org

 

Mesures de seguretat: 
- Desinfecció contínua de les instal·lacions, superfícies, datafonos i banys. - Posem a la disposició dels visitants un dispensador de gel hidroalcohòlic. - Posem a la disposició dels visitants guants d'un sol ús d'ús obligatori per a l'accés a la botiga. - Tancament temporal de l'exposició permanent del Centre d'Interpretació. - Digitalització del mapa de la Colònia que es lliura als visitants. Es podrà descarregar mitjançant un codi QR en el Centre d'Interpretació, i estarà disponible en 4 idiomes; català, espanyol, francès i anglès. - Desinfecció de les audioguias i lliurament en bosses deshechables d'un sol ús. Recomanacions per a la seguretat dels visitants: Abans de començar la visita: - Per a la teva comoditat, les entrades es poden adquirir online i l'accés es permet amb l'entrada en el mòbil, sense necessitat d'imprimir-la. - El Centre d'Interpretació ofereix WIFI gratuït per a la descàrrega de les entrades i del mapa de la Colònia Güell. - Si decideixes comprar la teva entrada en taquilla, recomanem el pagament amb targeta / contactless. - La locució de la audioguia pot escoltar-se mitjançant auriculars, o mitjançant l'altaveu de l'aparell. Recomanem el seu ús amb auriculars, que el visitant pot portar des de casa, o pot adquirir en el mateix Centre d'Interpretació. Durant la visita: - L'ús de mascareta és obligatori dins del Centre d'Interpretació i del Recinte de la Cripta. Si el visitant no disposa de mascareta en arribar, es podrà comprar en el Centre d'Interpretació. - Recomanat l'ús de màscara fora d'aquests recintes. - Mantenir sempre la distància de seguretat recomanada de 2 metres. - Obligat l'ús de guants per a accedir a la zona de botiga. - Rentada de mans amb freqüència. - Evitar tocar-se la cara.
Data celebració: 
Setembre 2020
Horari de visita: 
Dissabtes, diumenges i festius de 10h a 15h
Població: 
Santa Coloma de Cervelló
Adreça on té lloc l'activitat: 
C. Claudi Güell, 6
Preu: 
20% dte.

Contacte

Nom de l'empresa organitzadora: 
Advanced Leisure Services
Telèfon: 
93 630 58 07
Email : 
coloniaguell@adleisure.com


© Consorci de Turisme del Baix Llobregat | Parc Torreblanca N-340 pk 1249, 08980 Sant Feliu de Llobregat | turisme@elbaixllobregat.cat | T. 936852400 | F. 936851868