Som el teu estiu

Romàntic Art, pintura amb vi per a parelles a Sant Esteve Sesrovires

Població: 
Sant Esteve Sesrovires
|
Telèfon: 
687 828 778
|
Email : 
info@tintaivi.com
|
Celebrem aquest Sant Jordi, tan excepcional al Juliol, d'una manera molt especial! Compartirem amb la nostra parella, la creació conjunta d'una obra d'art pintada amb vi.
Experimentarem amb aquesta tècnica tant innovadora fent que la nostra creativitat quedi en el record de tots dos i ho acompanyarem amb tast de vi també. També podrem veure projeccions de la zona i tot envoltat d'un ambient romàntic, per acabar brindant amb cava del Penedès.
 
Durada de l'activitat: 1:30 h.
Possibilitat de recollir als clients a l'estació de tren de FGC (Cal comunicar-ho al fer la reserva).
Mesures de seguretat: 
En tot el recinte (interior i jardí), s'ha de mantenir la distància de seguretat de 2mts. En cas contrari serà obligatori l'ús de mascareta. L'estudi posa a la disposició dels visitants mascaretes i guants d'un sol us a preu de cost. Les zones hauran estat desinfectades amb productes específics i amb virusides abans de cada activitat i un cop finalitzades. El material haurà estat tot esterilitzat, es proporcionarà 1 pac per cada assistents que després del nostre us, es tornarà i serà esterilitzat de nou. El material no es podrà compartir Les copes dels tastos hauran estat desinfectades amb virusides durant 24h i rentades posteriorment en rentavaixelles a màxima potència. Les taules, els mantells i cadires s'hauran desinfectat abans de totes les activitats i un cop finalitzades. El WC es podrà utilitzar amb 30' de distància d'una persona a un altre, avisant a Marta pel seu coneixement, perquè quan es realitzi l'ús es desinfectarà amb un virusida i que es deixarà actuar durant aquest temps apart de desinfectar els poms i d'altres elements d'ús. Els plats i d'altres utensilis en els aperitius (si es dona el cas) seran d'un sol ús. Si l'activitat es realitza en la sala interior, es mantindran les mesures descrites afegint la ventilació de la sala 15' cada hora, serà obligatori l'ús de mascareta. Per part de Tinta i Vi, s'entregarà als usuaris una Declaració Autoresponsable, on estaran indicades les mesures se seguretat aplicades en l'activitat per a la seva tranquil•litat, on es demanarà les seves dades per en cas de contagi, es pugi fer el seguiment de l'usuari per part de les Autoritats Sanitàries; en cap cas es faran servir per a qualsevol altre ús. També en aquest document, l'usuari declara que ni el signat de la Declaració, ni el seu nucli familiar, tenen cap símptoma que pugui fer pensar que en aquell moment puguin estar contagiat el SARS-COV2.
Data celebració: 
23 de juliol de 2020
Horari de visita: 
A les 20:30 h.
Població: 
Sant Esteve Sesrovires
Adreça on té lloc l'activitat: 
Carrer Roser 7
Preu: 
2 persones: 140 € (70 € per persona) activitat exclusiva. A partir de 4 persones, 35 € per persona.

Contacte

Nom de l'empresa organitzadora: 
Tinta i Vi, Estudi d'art Marta Arañó
Telèfon: 
687 828 778
Email : 
info@tintaivi.com


Romàntic Art a l'Estudi d'Art Tinta i VI Romàntic Art a l'Estudi d'Art Tinta i VI Romàntic Art a l'Estudi d'Art Tinta i VI Romàntic Art a l'Estudi d'Art Tinta i VI Romàntic Art a l'Estudi d'Art Tinta i VI

© Consorci de Turisme del Baix Llobregat | Parc Torreblanca N-340 pk 1249, 08980 Sant Feliu de Llobregat | turisme@elbaixllobregat.cat | T. 936852400 | F. 936851868